Κινοτεχνική Αντιπρόσωποι Εισαγωγεςίς ήχος εικόνα προβολείς ενισχυτές εγκαταστάσεις home cinema ηχεία Denon Vogel's Dali Euroshine in-akustik

 

Ειδήσεις Κινοτεχνικής

10/12/2019 Denon DHT-S216, νέα ηχομπάρα με HDMI

H Denon λανσάρει την πρώτη της ηχομπάρα (ηχοσύστημα) all-in-one με αποκωδικοποίηση ήχου DTS:Virtual X, την DHT-S216. Η ηχομπάρα αυτή  μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο ή κάτω από την τηλεόραση.

Η DHT-S216 εμπεριέχει δύο ενσωματωμένα υπογούφερ, αποκωδικοποίηση Dolby Digital και DTS:Virtual X, μια 3D τεχνολογία ήχου που δημιουργεί μια εντυπωσιακή εμπειρία surround. Ακόμη διαθέτει μία είσοδο και μία έξοδο HDMI  με ARC, οπτική είσοδο και AUX. Επιπλέον υπάρχει και Bluetooth.

Για την ισοστάθμιση του ήχου για τους διαλόγους αναλαμβάνει το σύστημα Denon Dialogue Enhancer και επίσης διαθέτει τρεις λειτουργίες προκαθορισμένου EQ για ταινίες, μουσική και λειτουργία νυκτός.

Το ύψος της DHT-S216 είναι έξι εκατοστά, τα δύο ενσωματωμένα subwoofer έχουν διάμετρο μεγαφώνου 3 ίντσες και αποδίδει τον ήχο  ταινιών και μουσικής με εκπληκτική ποιότητα.

Η λιανική της τιμή είναι € 219 και θα την βρείτε στους επίσημους μεταπωλητές της ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗΣ. 

24/09/2019 Βραβεία EISA 2019-20 για την Κινοτεχνική!

Για περισσότερα από 30 χρόνια, η EISA  επιλέγει τα πιο πρωτοποριακά προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας για τα βραβεία της. Τα βραβεία συζητούνται και ψηφίζονται από ομάδες ειδικών κριτικών επιτροπών που καλύπτουν όλο το φάσμα των ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης και των φωτογραφικών προϊόντων, όπως Hi-Fi, Home Theater, In-Car Electronics, Φωτογραφικά, Βίντεο και Κινητές Συσκευές.

Τα βραβεία αυτά αντανακλούν πάντα τις μεταβαλλόμενες τάσεις και τεχνολογίες του κόσμου των ηλεκτρονικών καταναλωτικών προϊόντων.

Για το 2019-20 η Εταιρεία μας ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ευτύχησε να περιλαμβάνει στα προϊόντα της 3 βραβευμένες συσκευές στις πιο κάτω κατηγορίες:

1.       DALI KATCH ONE: EISA TV SOUND SYSTEM

2.       DALI OBERON Series: EISA BEST BUY HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM

3.       Denon AVR-X2600H: EISA AV RECEIVER

Περισσότερες πληροφορίες για τα πιο πάνω βραβευμένα προϊόντα, και όχι μόνον, θα βρείτε στους επίσημους Μεταπωλητές της ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗΣ.

 

 

17/09/2019 Νέες Αντιπροσωπείες στην ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ

Η εταιρία μας ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα την ανάληψη από 1ης Αυγούστου 2019 την αντιπροσωπεία των Εταιρειών των  POLK AUDIO, DEFINITIVE TECHNOLOGY  και CLASSE AUDIO  για την  Ελληνική αγορά.

Οι γνωστές αυτές Εταιρείες έρχονται να συμπληρώσουν τις ήδη υπάρχουσες στην ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ (DENON, VOGEL’S, DALI, MARMITEK, QED & GOLDRING) με κεντρικές αξίες την καινοτομία και την ποιότητα.

Σύντομα τα προϊόντα των Εταιρειών αυτών θα βρίσκονται στους Επίσημους Μεταπωλητές της ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗΣ.

 

 

03/09/2019 Denon PMA-150H Κόμπακτ δικτυακός ραδιοενισχυτής

Η DENON παρουσιάζει τον νέο δικτυακό ραδιοενισχυτή, τον PMA-150H με τεχνολογία HEOS.

Ο νέος δικτυακός ραδιοενισχυτής PMA-150H έχει κόμπακτ μέγεθος και είναι εξοπλισμένος με τεχνολογία HEOS για multiroom διασυνδέσεις, απευθύνεται δε στους χαϊφιντελίστες που θέλουν να ξεφύγουν από την παραδοσιακή σχεδίαση και να πάνε σε κάτι πολύ πιο μοντέρνο χωρίς όμως τον παραμικρό ηχητικό συμβιβασμό.

Κάθε ηλεκτρονικό εξάρτημα του PMA-150H έχει επιλεχθεί προσεκτικά και έχει σχεδιαστεί από τους μηχανικούς της DENON ώστε να επιτευχθεί ή μέγιστη ακουστική απόδοση. Διαθέτει δε ρωμαλέα ισχύ ώστε να μπορεί εύκολα να οδηγεί ηχεία δαπέδου 4 ή 8Ω.

Υποστηρίζει αναπαραγωγή μουσικών υπηρεσιών ροής όπως Amazon Music, Spotify, ιντερνετικό ραδιόφωνο και αρχεία hi-res, ενώ παίζει μέσω USB στικάκια και σκληρούς δίσκους, και είναι εφοδιασμένος ακόμη με AirPlay 2 και Bluetooth.

Διαθέτει φωνητικό έλεγχο Alexa της Amazon, Apple Siri και Google Assistant και δέκτη FM / DAB+.  

O ραδιοενισχυτής έχει 2 αναλογικές εισόδους, 1 ομοαξονική ψηφιακή είσοδο και 2 οπτικές ψηφιακές εισόδους, επιτρέποντας την σύνδέση διαφόρων συσκευών όπως CD player ή ακόμη και τηλεόραση. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένος με θύρα USB για σύνδεση με υπολογιστή προκειμένου για να αναπαράγει αρχεία PCM 384kHz/32bit και 11.2MHz DSD. Η κατασκευή του βασίζεται σε 4 ενισχυτές που χρησιμοποιούν το επόμενης γενιάς  Direct Digital Feedback Amplification (DDFA) για την παροχή καθαρού και ισχυρού σήματος απαλλαγμένο από εσωτερικούς ή εξωτερικούς αναλογικούς θορύβους.

Δεδομένου ότι ο DDFA είναι ένας ενισχυτής Τάξης Δ, όταν αναπαράγεται μια ψηφιακή πηγή, τότε ο PMA-150H παρεμβάλει το σύστημα Advanced AL32 Processing Plus (που υποστηρίζει μόνο σήματα PCM), για την ρύθμιση της έντασης και τον έλεγχο των μπάσων και πρίμων. Όλα γίνονται στο ψηφιακό πεδίο για να εξαλείφονται οι θόρυβοι.

Ο PMA-150H είναι εξοπλισμένος με έναν ισχυρό ενισχυτή ακουστικών, χρησιμοποιείται δε ένας υψηλής ταχύτητας και χαμηλού θορύβου τελεστικός ενισχυτής για τη βαθμίδα της ενίσχυσης τάσης και ένα διακριτό κύκλωμα ως buffer εξόδου.

Η συσκευή παρέχει επιλογέα κέρδους τριών επιπέδων, ώστε να επιτυγχάνεται η βέλτιστη στάθμη ακόμη και με ακουστικά υψηλής σύνθετης αντίστασης όπως 300Ω ή 600Ω.

Περισσότερες πληροφορίες στους επίσημους μεταπωλητές της ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗΣ.

 

 

 

28/08/2019 Denon DHT-S516H και DHT-S716H: Premium ηχομπάρες

Πρόκειται για τις DHT-S516H και DHT-S716H που ανήκουν στην υψηλή κατηγορία και είναι εξοπλισμένες με το δικτυακό σύστημα multiroom Heos.

Οι νέες ηχομπάρες έχουν εισόδους  4K HDMI με υποστήριξη ARC, σύστημα DSP και δυνατότητα αναπαραγωγής ήχου hi-res. Διαθέτουν ενισχυτές Tάξης Δ και δέχονται φωνητικές εντολές από Amazon Alexa και Google.

H  DHT-S716H μπορεί να συνδυαστεί  με το υπογούφερ Denon DSW-1H (που έχει μεγάφωνα  5,2 ιντσών και είναι Heos) που πωλείται ξεχωριστά και με HEOS ηχεία για να δημιουργηθεί ένα ασύρματο σύστημα 5.1 ενώ η DHT-S516H έρχεται με το δικό της ασύρματο υπογούφερ.

Και οι δύο παίζουν DSD (2.8, 5.6 MHz), FLAC, WAV, ALAC (192/24), MP3, WMA και AAC, τόσο από USB όσο και από το δίκτυο.

Με το  AirPlay 2 που διαθέτουν υποστηρίζουν υπηρεσίες streaming όπως Tidal και Spotify (Premium και δωρεάν). Οι ηχομπάρες έχουν ακόμη επιλογές ισοστάθμισης ανάλογα με το περιεχόμενο που ακούμε.

H μεγάλη DHT-S716H έχει εννέα μεγάφωνα και είναι 3.0 καναλιών. Έχει Bluetooth aptX, τέσσερις HDMI εισόδους, οπτική και αναλογική σε mini jack. Αποκωδικοποιεί Dolby TrueHD και DTS-HD Master. Το μήκος της είναι 1,1 μέτρα.

H μικρότερη DHT-S516H είναι 2.1 καναλιών και φέρει τέσσερα μεγάφωνα. Έχει μια θύρα HDMI, οπτική, ομοαξονική είσοδο και αναλογική mini jack, Βluetooth και αποκωδικοποιεί Dolby Digital Plus και DTS. To μήκος της είναι 1,01 μέτρα.

Θα είναι διαθέσιμες τον Σεπτέμβριο.

Περισσότερες πληροφορίες στους Επίσημους Μεταπωλητές της ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗΣ

 

 

 

27/08/2019 Denon PMA-600NE και DCD-600NE

Η Denon  παρουσιάζει το σετ ολοκληρωμένου ενισχυτή PMA-600NE και CD player DCD-600NE.

Πρόκειται για μια εισαγωγική σειρά hi-fi, με τον ολοκληρωμένο ενισχυτή να κοστίζει  399€ και το player 279€. Οι συσκευές θα κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο σε μαύρο και ασημί φινίρισμα.

Ο Denon PMA-600NE ενσωματώνει τεχνολογία στα τελικά στάδια Advanced High Current (AHC) , η οποία παρέχει 70W στα 4Ω ανά κανάλι. Φέρει παρόμοια εξαρτήματα με τα πιο ακριβά μοντέλα 800 και 1600, έχει Bluetooth και DAC μετατροπείς 24bit/192ΚHz. Επίσης διαθέτει ομοαξονική είσοδο, δύο οπτικές και τέσσερις αναλογικές εισόδους, αλλά και μια είσοδο για πικάπ με κεφαλή MM καθώς και pre-out για subwoofer.

Το CD player DCD-600NE αναπαράγει CD, CD-R/RW με αρχεία MP3 και WMA και επεξεργάζεται το σήμα με το σύστημα Denon AL32. Παρέχει λειτουργία Pure Direct Mode που σβήνει την οθόνη, ενώ η σχεδίασή του έχει μικρές διαδρομές σήματος.

Για περισσότερες  πληροφορίες στους επίσημους μεταπωλητές της ΚΙΝΟΤΕΧΝΚΗΣ.

 

 

 

16/07/2019 Denon AVR-X3600H 9.2 καναλιών με IMAX Enhanced

Η Denon παρουσιάζει ένα νέο ενισχυτή AV από την σειρά X, τοv AVR-X3600H. Eίναι 9.2 καναλιών που έρχεται με προεγκατεστημένα τα συστήματα ήχου IMAX Enhanced, Dolby Atmos, DTS:X και DTS Virtual:X. Επιπλέον, ο AVR-X3600H είναι έτοιμος για τη νέα τεχνολογία Dolby Atmos Height Virtualization, η οποία θα κυκλοφορήσει αργότερα με δωρεάν ενημέρωση firmware.

O Ενισχυτής υποστηρίζει τις τελευταίες τεχνολογίες βίντεο, όπως Dolby Vision, HDR10 και HLG, όπως επίσης κανάλι επιστροφής ήχου ( (Enhanced Audio Return Channel ή eARC) και αυτόματη λειτουργία χαμηλής καθυστέρησης (Auto Low Latency-Modus ή ALLM) για gaming. Η τιμή του AVR-X3600H που θα είναι διαθέσιμος από τον Αύγουστο του 2019 θα είναι 1.199 ευρώ.

Ακόμη ο AVR-X3600H έχει ενσωματωμένο phono stage MM, HEOS για multiroom, συστήματα ισοστάθμισης Audyssey MultEQ XT32, Dynamic Volume και Dynamic EQ, LFC και Sub EQ HT.

Παρέχει ισχύ 180W ανά κανάλι, διαθέτει εννέα κανάλια ενίσχυσης, διαχείριση 11.2 καναλιών ώστε με έναν επιπλέον ενισχυτή 2 καναλιών, μπορεί να υποστηρίζει συστοιχίες ηχείων 7.2.4. Το DAC είναι 32bit της AKM, παίζει ALAC, FLAC και WAV έως 24bit/196ΚHz και DSD (2.8/5.6MHz).

Ο νέος ενισχυτής υποστηρίζει τις τελευταίες μορφές surround ήχου, συμπεριλαμβανομένων των IMAX Enhanced και Dolby Atmos Height Virtualization. Το IMAX Enhanced, που εισήχθη από τις IMAX και DTS το 2018, παρέχει στους χρήστες έναν νέο κόσμο εμβάθυνσης ακρόασης.

Η τεχνολογία Dolby Atmos Height Virtualization επεκτείνει τα παραδοσιακά στερεοφωνικά ή surround soundtrack του Dolby Atmos, για να συμπεριλάβει εικονικά ηχεία ύψους, χωρίς την ανάγκη για επιπλέον ηχεία οροφής ή surround.

Έτσι, αυτή η τεχνολογία δημιουργεί μια εικόνα ήχου πάνω και πέρα από τη θέση του ακροατή σε μια διάταξη ηχείων 7.2, 5.2 ή 2.2. Η τεχνολογία Dolby Atmos Height Virtualization θα είναι διαθέσιμη μέσω ενημέρωσης firmware.

Kατά τα άλλα έχουμε φωνητικούς βοηθούς, Spotify, Deezer, Amazon Music, TuneIn, SoundCloud, Tidal και άλλα, όπως και AirPlay 2.

 

 

 

 

15/07/2019 Denon DRA-800H: Ραδιοενισχυτής με HDMI !

H Denon παρουσιάζει τον πρώτο της Ραδιοενισχυτή με HDMI, τον Denοn DRA-800H.

Διαθέτει HDMΙ με arc για το κανάλι επιστροφής ήχου από την τηλεόραση και τον έλεγχο του μέσω του τηλεχειριστηρίου της τηλεόρασης. Φέρει δικτυακές δυνατότητες LAN και Wi-Fi αλλά και το multiroom σύστημα HEOS που έχει πια πρόσβαση σε πολλές υπηρεσίες ροής μουσικής.

Η συσκευή  Denon DRA-800H  δέχεται φωνητικές εντολές Alexa, Google Assistant και Apple Siri. Πραγματοποιεί αναπαραγωγή αρχείων ήχου 24bit/196ΚHz και 5.6 MHz σε DSD. Υπάρχει συμβατότητα με AirPlay 2 και Bluetooth, ενώ υπάρχει και είσοδος phono, αλλά και ραδιοφωνικός δέκτης FM/DAB.

Η ισχύς είναι 2x100W στα 8Ω. Ο DRA-800H αναμένεται στην αγορά τον Ιούλιο στα  € 649,  σε μαύρο ή ασημί φινίρισμα.

 

 

 

21/05/2019 Denon AVR-X1600Η and AVR-X2600H: Ξεκινάει η σειρά 2019

H Denon ανακοινώνει τους νέους της ενισχυτές AV κάνοντας αρχή με τους δύο μικρούς της σειράς X οι οποίοι είναι ο AVR-X1600Η και ο AVR-X2600H που είναι ενισχυτές AV με 7.2 κανάλια.

Διαθέτουν Dolby Atmos Height Virtualization, Bluetooth-out και eARC στα HDMI τους. Η διαφορά μεταξύ των AVR-X1600Η και AVR-X2600H είναι ότι ο μικρός έχει έξι HDMI εισόδους και ο μεγάλος οκτώ. Ο Χ2600Η έχει δύο HDMI εξόδους για δύο οθόνες. Επίσης η ισχύς του μικρού είναι 175W στα 6Ω  και του μεγάλου 185W στα 6Ω με ένα κανάλι οδηγούμενο.

Και οι δύο διαθέτουν Dolby Atmos και DTS:X για set-up 5.1.2, δηλαδή με δύο ηχεία οροφής. Αν δεν χρησιμοποιηθούν τα πίσω surround και τα κανάλια οροφής, τότε μπορούν να διπλοενισχύσουμε τα εμπρός ηχεία ή να τροφοδοτηθούν δύο συστήματα ηχείων A+B.


Επίσης διαθέτουν DTS Virtual:X και Dolby Atmos Height Virtualization για την απόδοση 3D ήχου από σύστημα 5.1 ή 7.1 καναλιών.


Το τμήμα  βίντεο περιλαμβάνει HDR, HDR10, Dolby Vision και HLG, 4K up-scaling καθώς και HDMI 2.1 με eARC (Enhanced ARC) και ALLM (Auto Low Latency Mode).

Όπως και οι προηγούμενοι υποστηρίζουν το πολυζωνικό σύστημα HEOS και αναπαραγωγή από NAS όπως και DSD 5.6MHz και PCM 192kHz/24bit. Επίσης διαθέτουν Amazon Alexa, AirPlay 2, Siri, phono stage, ισοστάθμιση Audyssey MultEQ XT και δέχονται την εφαρμογή Audyssey MultEQ Editor για πιο ακριβείς ρυθμίσεις.

Τα δε τροφοδοτικά τους είναι βελτιωμένα και με πιο μεγάλους πυκνωτές.

Στην Ελληνική αγορά αναμένονται εντός του Ιουνίου με τιμές € 589 & € 699 αντίστοιχα.

 

 

 

20/05/2019 Νέα Φορητά Ακουστικά Bluetooth & Noise Cancelling από την DENON! AH-GC30, AH-GC25NC, AH-GC25W

Η DENON κυκλοφόρησε νέα σειρά φορητών ακουστικών με σύστημα ελαχιστοποίησης εξωτερικών θορύβων.

3 επιλογές Digital ANC για την ελαχιστοποίηση ανεπιθύμητων θορύβων

Είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας μεγάφωνα Free Edge για την άριστη αναπαραγωγή ήχου, σε συμπαγή και ανθεκτική μεταλλική σπαστή κατασκευή και άνετα μαξιλαράκια. Έχουν σημαντικές βελτιώσεις έναντι του προηγούμενου μοντέλου AHGC20 όπως:

 • 40mm Free Edge μεγάφωνο (προερχόμενο από το AHD7200)
 • Ενεργή ψηφιακή Καταστολή Θορύβου με 3 επιλογές (Flight / Office / City)
 • Έλεγχο περιβάλλοντος ήχου- κατάργηση του Noise Cancelling με απλή επαφή ενός κουμπιού ώστε να ακούτε εξωτερικούς ήχους.
 • aptX HD
 • USB Audio
 • 10 λεπτά φόρτισης για 2,5 ώρες χρήσης
 • Αυτόματο Standby και για το Bluetooth & Noise Cancelling

Είναι διαθέσιμα για ακρόαση στα Καταστήματα Audio Show, ΗΧΟΔΟΜΗ, Sound Image και ΩΔΕΣ.

Μπορείτε εδώ να παρακολουθήσετε ένα σχετικό video https://youtu.be/pzTI3XGPPZw

 

 

 

30/04/2019 Η Denon παρουσιάζει τη νέα της σειρά ενισχυτών S-Series AV Receivers

Η DENON,  ο κορυφαίος κατασκευαστής μηχανημάτων ήχου και εικόνας εξοπλίζει με  Dolby Atmos Virtual Height Technology, ενισχυμένη συνδεσιμότητα και εξελιγμένες πολυζωνικές δυνατότητες τη νέα της σειρά Ραδιοενισχυτών   AV S-Series

30 Απριλίου  2019-Σήμερα η  Denon®, ανακοινώνει τη νέα της κατηγορία των Ραδιοενισχυτών AV, τους S-Series (AVR-S650H, AVR-S750H, και AVR-S950H), οι οποίοι χαρακτηρίζονται από την θρυλική ισχύ και ποιότητα ήχου της Denon, την καλύτερη συνδεσιμότητα στην κατηγορίας τους, τη νέα λειτουργία ηχητικής αναπαραγωγής  Dolby Atmos, την ενσωματωμένη εφαρμογή HEOS για την ασύρματη πολυζωνική αναπαραγωγή μουσικής και όλα αυτά σε πολύ οικονομικές τιμές.

Και οι τρεις AVR υποστηρίζουν eARC (Enhanced Audio Return Channel) και ALLM (Επιλογή αυτόματης μείωσης καθυστέρησης για παιχνίδια), επίσης υποστηρίζουν προδιαγραφές του τελευταίου HDMI 2.1 προκειμένου να είναι συμβατοί με την νέα τεχνολογία 8K TV. Ο AVR-S650H θα κυκλοφορήσει στην Ελληνική αγορά τον Μάϊο και θα κοστίζει € 479. Περισσότερες πληροφορίες στους Επίσημους Μεταπωλητές της ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΕ.

18/09/2018 Βάση Next της Vogels

 Στον πιο κάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε το αναλυτικό προσπέκτους της εξαιρετικής από άποψης τεχνολογίας και αισθητικής βασης Next της Vogels

 

/64423410https://issuu.com/vogelsproductsvpi/docs/vogels_brochure_nextseries_en?e=16670117/64423410

10/09/2018 Τα δύο νέα πικάπ της DENON κάνουν την αναπαραγωγή και εγγραφή των βινυλίων μας, απλή!
Η DENON προσθέτει δύο κομψά νέα πικάπ στη σειρά Design, το DP-400 και DP-450USB.  

Η οδήγησή τους γίνεται με ιμάντα, ενώ η αναπαραγωγή είναι στις 33 1/3, 45 και 78 σ.α.λ. Διαθέτουν ενσωματωμένο αισθητήρα για τον έλεγχο της ακρίβειας της  ταχύτητας και  αυτόματη ανύψωση του βραχίονα στο τέλος της αναπαραγωγής.

Με το Denon DP-450USB, η αντιγραφή αγαπημένων LP και single σε έναν υπολογιστή γίνεται πιο απλή από ποτέ: Διαθέτει τις ίδιες προδιαγραφές του DP-400 πλέον ενός ενσωματωμένου μετατροπέα D/A , ο οποίος μεταφέρει μουσική απευθείας στο USB που είναι συνδεδεμένο στη θύρα USB του πικάπ. Απλά επιλέξτε το είδος του αρχειου που θέλετε να γράψετε ( MP3 ή WAV)  Τόσο απλά!

Περισσσότερες πληροφορίες στο www.denon.gr

 

20/06/2018 Νέοι AV Ραδιοενισχυτές AVR-X1500H και AVR-X2500H της DENON!

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε δύο νέες προσθήκες στη φημισμένη μας σειρά Ραδιοενισχυτών AV της σειράς X, τους AVR-X1500H και AVR-X2500H. Και τα δύο μοντέλα συνδυάζουν τη θρυλική ποιότητα ήχου με ένα υπερσύγχρονο σύνολο χαρακτηριστικών.

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά των μοντέλων είναι τα Amazon Alexa Voice Control, Dolby Atmos, DTS: X και DTS Virtual:Χ και οικιακή ασύρματη συμβατότητα μέσω της πλατφόρμας HEOS, συμπεριλαμβανομένων AirPlay και Bluetooth. Σχεδιασμένο με γνώμονα τον πελάτη, οι νέοι Ραδ/τες της σειράς X διαθέτουν σύστημα ακουστικής μέτρησης και ισοστάθμισης χώρου MultEQ XT της Audyssey, για εύκολη εγκατάσταση. Με το παρεχόμενο μικρόφωνο, αναλύουν με ακρίβεια την έξοδο κάθε ηχείου για βελτιστοποίηση κάθε καναλιού.

Ο AVR-X2500H διαθέτει υψηλής ποιότητας ξεχωριστούς ενισχυτές υψηλού ρεύματος σε καθένα από τα επτά κανάλια του, παρέχοντας ισχύ 150 Watt σε κάθε ένα, ενώ η διαμόρφωσή των 7.2 καναλιών επιτρέπει τη σύνδεση μέχρι και δύο υπογούφερ.

Το Alexa του Amazon επιτρέπει στους καταναλωτές να χρησιμοποιούν φωνητικές εντολές για να ελέγχουν διάφορες λειτουργίες, όπως ενεργοποίηση / απενεργοποίηση, ένταση ήχου, σίγαση / σίγαση, αναπαραγωγή μουσικής / παύση, εναλλαγή εξωτερικών εισόδων και αναπαραγωγή υποστηριζόμενων υπηρεσιών ροής (μόνο στα Αγγλικά προς το παρόν). Εν τω μεταξύ, η ενσωματωμένη τεχνολογία HEOS σας επιτρέπει να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας, προσθέτοντας απλά ηχεία με δυνατότητα HEOS γύρω από το σπίτι.

Οι Ραδιοενισχυτές παρέχουν επίσης βίντεο 4K Ultra HD 60Hz, υποδειγματοληψία 4: 4: 4 Pure Color, Dolby Vision, High Dynamic Range (HDR), HLG και υποστήριξη BT.2020 pass-through για εξαιρετικό χρώμα, σαφήνεια και αντίθεση εικόνας. Οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν τις αγαπημένες τους συσκευές πολυμέσων και την έξοδο σε μία οθόνη μέσω έξι HDMI καναλιών στον X1500H και οκτώ στον X2500H και ακόμη και σε δύο οθόνες ταυτόχρονα ή τηλεόραση και προβολέα. Και οι δύο μονάδες υποστηρίζουν το HDCP 2.2 σε όλες τις θύρες HDMI.

Και τα δύο μοντέλα είναι διαθέσιμα τώρα σε επιλεγμένους dealers της ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗΣ.


21/05/2018 Η Denon® παρουσιάζει δύο νέους εξαιρετικούς AVR σε επίπεδο entry level σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές!

Ο AVR-X550BT και ο AVR-X250BT είναι το τέλειο πρώτο βήμα για τους πρωτοασχολούμενους με τον  οικιακό κινηματογράφο, παρέχοντας τη κορυφαία ηχητική ποιότητα της  DENON.


Ο AVR-X550BT περιλαμβάνει πλήρη συμβατότητα 4K, Dolby Vision, HDR (High Dynamic Range), HLG (Υβριδικά Log-Gamma), ARC (Audio Return Channel), ασύρματη ροή ήχου Bluetooth και πλήθος άλλων υπέροχων χαρακτηριστικών που μεταφέρονται στην τηλεόρασή σας με ένα απλό καλώδιο HDMI. Επίσης διαθέτει μικρόφωνο που επιτρέπει στο χρήστη να τον ρυθμίζει ηχητικά  στον χώρο ακρόασης για καλύτερη απόδοση ήχου.

Η έξοδος 130W, που προέρχεται από ενισχυτές ισχύος υψηλής έντασης για  κάθε ένα από τα πέντε κανάλια, είναι παραπάνω από αρκετή για να προσφέρει όλες τις συγκινήσεις του σινεμά. Διαθέτει  αποκωδικοποίηση Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio
Διαθέτει Bluetooth που απομνημονεύει μέχρι και οκτώ συσκευές και  διαθέτει πέντε εισόδους HDMI.

Ο μικρότερος αδερφός του, ο AVR-X250BT, διαθέτει ένα μειωμένο σύνολο χαρακτηριστικών για μια ακόμη πιο ελκυστική τιμή.

Δέκτης AV 5.1 καναλιών με ισχύ 130 W ανά κανάλι.
4K / 60 Hz full rate pass-through, HDR, HLG, ARC και HDMI CEC.
5 εισόδους HDMI με πλήρη υποστήριξη HDCP 2.2 (σε 3 εισόδους).
Αναπαραγωγή τραγουδιών απευθείας από το smartphone ή το tablet σας.
Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio.24/01/2018 Ο PMA-1600NE διακρίθηκε με το βραβείο "Group Tesr Winner" από τo Hi-Fi Choice!
Το πρόθεμα  "PMA" σημαίνει  "προ & κύριος ενισχυτής", και έτσι εκριβώς σχεδιάστηκε ο PMA-1600NE: είναι ένας υψηλής ποιότητας προενισχυτής, ένας εξαιρετικός ψηφιακός-αναλογικός μετατροπέας που μπορεί να χειριστεί όλα τα υψηλής ανάλυσης  σήματα έως 384kHz / 32bit και DSD11.2MHz και ένας ισχυρός ενισχυτής που μπορεί να αποδώσει 2x140W σε 4ohms, όλα σε μία συσκευή. Επιπλέον, χρησιμοποιεί τη μοναδική κατασκευή της Denon, έξι μονωμένων τμημάτων για τον διαχωρισμό των διαφόρων στοιχείων, εξασφαλίζοντας την απομάκρυνση των θορύβων μεταξύ τους, τη χωριστή τροφοδοσία των αναλογικών και ψηφιακών τμημάτων για την εξασφάλιση της καθαρότητας του σήματος και την Direct Mechanical Ground Construction για την ελαχιστοποίηση ανεπιθύμητων κραδασμών.
Το ψηφιακό τμήμα του PMA-1600NE βασίζεται στο περίφημο Advanced AL32 Processing Plus της Denon, το οποίο ενισχύει το ψηφιακό σήμα παρεμβάλλοντας επιπλέον δεδομένα για να παράγει μια ομαλότερη, πιο «αναλογική» κυματομορφή εξόδου. Με αυτόν τον τρόπο, επαναδημιουργεί τα δεδομένα που χάθηκαν στη διαδικασία της ψηφιακής εγγραφής, δίνοντας έναν πλούσιο, λεπτομερή ήχο με εξαιρετική στερεοφωνική απεικόνιση και έκφραση.
24/01/2018 Νέος Ενισχυτής της DENON 13-καναλιών ο AVC-X8500H!
Προσφέροντας απαράμιλλη ποιότητα ήχου και ηχητική απόδοση, ο AVC-X8500H διαθέτει αποκωδικοποίηση Dolby Atmos, DTS: X και Auro 3D surround με 13 κανάλια ενσωματωμένης ενίσχυσης για την ενεργοποίηση κορυφαίου ήχου surround 3D έως και 7.2.6 χωρίς εξωτερική ενίσχυση. Προσθέτοντας στη θρυλική σειρά AV της DENON υπηρεσίες home automation και αναγνωρίζοντας την εξέλιξη στις εφαρμογές "smart home", o AVC-X8500H προσβλέποντας στο μέλλον του home  theater ενσωματώνει  το Alexa  της Amazon για συσκευές ψυχαγωγίας, Apple AirPlay ™ και ασύρματη συμβατότητα μουσικής στο σπίτι.

Συναρμολογημένος σε μικρές παρτίδες στην Ιαπωνία, χειροποίητα, ο ενισχυτής ενσωματώνει 13 ειδικά διαμορφωμένους μονολιθικούς ενισχυτές DHCT (Denon High Current Transistors) με ονομαστική ισχύ 150 Watt ανά κανάλι ( 8 ohms, 20 - 20 kHz, THD 0,05% με οδηγούμενα 2 κανάλια), επιτρέποντας τον πρωτοποριακό ήχο surround από το Dolby Atmos ή το DTS: X, χωρίς εξωτερική ενίσχυση. Ο AVC-X8500H υποστηρίζει επίσης αποκωδικοποίηση ήχου surround Auro 3D, μέχρι Auro 13.1 καναλιών, διάταξη τριπλών ηχείων, συμπεριλαμβανομένων των κεντρικών καναλιών κορυφής και ύψους. Το Auro-3D θα ενεργοποιηθεί μέσω μελλοντικής αναβάθμισης χωρίς χρέωση.

Εξοπλισμένος με τη δυνατότητα Alexa Smart Home(δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στη Ελλάδα) για συσκευές ψυχαγωγίας της Amazon, οι χρήστες μπορούν να εκφωνήσουν φωνητικές εντολές σε μια συνδεδεμένη συσκευή Amazon Alexa, για να ελέγχουν με τη σειρά τους διάφορες λειτουργίες, όπως ενεργοποίηση / απενεργοποίηση, ένταση, σίγαση /μη σίγαση, αναπαραγωγή / παύση μουσικής, και αναπαραγωγή υποστηριζόμενων υπηρεσιών συνεχούς ροής (streaming).
06/11/2017 Q Acoustics M2: Soundbar με subwoofer

Μια εξαιρετική ηχομπάρα! Είναι η M2 της Q Acoustics η οποία βασίζεται σε μεγάφωνα τύπου BMR (Balanced Mode Radiator) ώστε να έχουν ευρεία κάλυψη χώρου.

Η ηχομπάρα, που στην ουσία είναι ηχοβάση αφού μπορούμε να τοποθετήσουμε επάνω της την τηλεόρασή μας, αρκεί αυτή να μην έχει βάση πλάτους μεγαλύτερη από 338 mm.
Η Μ2, στο κουτί γράφει mq2, έχει Bluetooth με aptx, οπτική είσοδο, HDMI με ARC και mini jack αναλογική είσοδο. Είναι εύκολη στην χρήση, στο κουτί θα βρείτε HDMI καλώδιο και τηλεχειριστήριο, ενώ στην πρόσοψη υπάρχει μεταλλική σήτα.

Ακόμη έχει ισοστάθμιση για τον τοίχο, ενισχυτή 2x20W συν 40W για το subwoofer που πυροβολεί προς το κάτω μέρος και τα μεγάφωνα είναι δύο BMR για το δεξί και αριστερό κανάλι και το sub που έχει διαστάσεις 100x150 mm.

Μπορείτε να του ρίξετε μια ματιά στο πιο κάτω βίντεο:

https://youtu.be/tchFXE-ypTE

06/11/2017 Νέα Bluetooth ηχεία από τη σειρά Envaya παρουσίασε η Denon.

Τα μικρά, αλλά ισχυρά ηχεία, είναι τα Envaya, Envaya Mini και Envaya Pocket.

Παρά το σχετικά μικρό μέγεθος τους, είναι σχεδιασμένα να αντέχουν τη σκόνη και το νερό (πιστοποίηση IP67) και υποστηρίζουν Siri για ευκολία στη χρήση. Επιπλέον, μπορούν να οργανωθούν σε ζεύγη για να παίξουν στέρεο. Η νέα γενιά Envaya της Denon θα είναι διαθέσιμα σε μαύρο χρώμα ή ντυμένα σε μαύρο ή γκρι-μαύρο ριγέ ύφασμα. 

Το Bluetooth είναι aptX, έχουν ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής ποιότητας που επιτρέπει τη λειτουργία hands-free για Android και iOS, αλλά και για χρήση του Siri με το πάτημα ενός κουμπιού. Φέρουν ελαστικά πόδια για βέλτιστη σταθερότητα, είσοδο aux για σύνδεση οποιασδήποτε συσκευής με αναλογική έξοδο και έχουν διάρκεια μπαταρίας: Envaya (έως 13 ώρες), Envaya Mini (έως 11 ώρες) και Envaya Pocket (έως 10 ώρες).

Η φόρτιση γίνεται σε 2,5 έως 3,5 ώρες ανάλογα το μοντέλο.

25/10/2017 Οι AV ραδιοενισχυτές της DENON θα είναι οι πρώτοι στον κόσμο που θα υποστηρίζουν DTS Virtual:X με αναβάθμιση από τον Νοέμβριο 2017!

Η DENON θα ενσωματώσει την νέα κωδικοποίηση ήχου DTS Virtual:X, πρώτη παγκοσμίως, σε όλους τους AV  ραδιοενισχυτές της του 2017 (πλην του AVR-X540T) με δωρεάν αναβάθμιση.

Τι ακριβώς είναι το  DTS Virtual:X?

Με τα συμβατικά ηχεία δαπέδου σε διαμόρφωση 5.1 ή 7.1 (η ακόμα και σε σύνθεση 2.1 θεωρητικά, χωρίς την ύπαρξη ηχείων οροφής, ύψους ή Dolby Atmos ), θα μπορείτε να απολαμβάνετε «εικονικά» ηχητικά αποτελέσματα ύψους από αποκωδικοποιήσεις stereo σε  DTS ή από πολυκάναλες αποκωδικοποιήσεις ήχου όπως DTS-HD, DTHS-HD MA καθώς και από DTS:X.

Πιο κάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο που ετοίμασε η DTS για μια σύντομη ενημέρωση:

https://www.youtube.com/watch?v=BVqGmpofMX0&feature=youtu.be.

 

Σημείωση: Το Virtual:X δεν θα υποστηρίζεται εάν στην διαμόρφωση των ηχείων σας περιλαμβάνονται ηχεία ύψους ή Dolby Atmos.

Τα πιο κάτω προϊόντα είναι προγραμματισμένα να αναβαθμιστούν με το DTS Virtual:X εντός του Νοεμβρίου 2017:

§   Denon AVR-X1400H

§   Denon AVR-X2400H

§   Denon AVR-X3400H

Ενώ τα παρακάτω την άνοιξη του 2018:

§   Denon AVR-X4400H

§   Denon AVR-X6400H

24/10/2017 Παρουσίαση του νέου HEOS Superlink
Ο HEOS Superlink, είναι ένας διαδικτυακός πολυζωνικός προενισχυτής ο οποίος σχεδιάστηκε ειδικά, έχοντας στο μυαλό μας τον εγκαταστάτη ηχητικών συστημάτων και την επιτυχία του προκατόχου του, του HEOS Link, ο οποίος παρέχει κάλυψη και στις τέσσερις ζώνες HEOS με ένα απλό σασί 1U (ύψους 4,45 cm).
Με την συνεργασία των περισσοτέρων γνωστών εταιρειών συσκευών ελέγχου όπως οι Control4, Crestron, RTI, URC, ELAN κ.ά. το HEOS Superlink είναι προσαρμόσιμο σχεδόν σε κάθε επαγγελματικής ποιότητας οικιακή εγκατάσταση.
Το HEOS SuperLink είναι μέρος των πολυζωνικών ηχητικών συστημάτων της DENON HEOS, που είναι σχεδιασμένα ειδικά για να προσφέρουν στους χρήστες την αγαπημένη τους μουσική παντού και πάντα στο χώρο τους. Μαζί ή ανεξάρτητα τα προϊόντα HEOS λειτουργούν σαν ισχυρά ασύρματα ηχεία Hi-Fi και αποδίδουν καθαρό, ακριβή και υψηλής ευκρίνειας ήχο.
Εκμεταλλευόμενοι το υπάρχον οικιακό δίκτυο καθώς και την εφαρμογή HEOS για iOS, Android and KindleFireTM, οι χρήστες μπορούν να εξερευνήσουν, να περιηγηθούν και να παίξουν μουσική από την μουσική τους βιβλιοθήκη μέσω των online μουσικών υπηρεσιών όπως Spotify®, Deezer, AmazonMusic®, TuneIn, Tidal, MOOD:Mix, Napster, SoundCloud και αρκετές άλλες και από χιλιάδες διαδικτυακούς σταθμούς ραδιοφώνου .
24/10/2017 Ο ραδιοενισχυτής AVR-X6400H διακρίθηκε με κριτική 5 αστεριών από το "What Hi-Fi?"

Στην κριτική του τον περιγράφει ως έναν πλήρως εξοπλισμένο ραδιοενισχυτή με χαρακτηριστικά και τεχνολογίες, όπως θα περίμενε κανείς από έναν σύγχρονο ραδιοενισχυτή οικιακού κινηματογράφου, ο οποίος επιπλέον αποδίδει εξαιρετικά αξιοποιώντας πλήρως τα χρήματα που κοστίζει.

Στην αναφορά σχετικά με την ηχητική του απόδοση, τον περιγράφουν ότι «προσφέρει άφθονη σιγουριά, έλεγχο και λεπτότητα μαζί με μια υγιή δόση δυναμισμού και εξαιρετικής απόδοσης περιφερειακό ήχο.

Εκπλήσσει με την μουσικότητά του και την ρευστή αίσθηση του δυναμισμού που σε κρατάει προσηλωμένο σε αυτά που διαδραματίζονται στην οθόνη».

Ο AVR-X6400Hείναι ένας υπέροχος εκτελεστής που του αξίζει να είναι σε κάθε χώρο οικιακού κινηματογράφου.

Για να διαβάστε την πλήρη κριτική του περιοδικού κάντε κλικ εδώ.

30/08/2017 Η DENON επεκτείνει την σειρά Design με δύο ενισχυτές και ένα CD

Ολόκληρη η σειρά Design της Denon έχει σχεδιαστεί για όσους θέλουν κόμπακτ διαστάσεις και κομψό σχεδιασμό. Ο νέος ενισχυτής PMA-60 αντικαθιστά τον PMA-50 ενώ ο PMA-30 είναι το νέο εισαγωγικό μοντέλο της σειράς. Επίσης το νέο DCD-100 σχεδιάστηκε να ταιριάζει με τον DRA-100 διαδικτυακό ραδιοενισχυτή.   Ο PMA-30 κοστίζει 399 €, ο PMA-60 599 € και το DCD-100 599 €.

Ο PMA-60 είναι ένας πλήρως ψηφιακός ενισχυτής που παράγει 50 W ανά κανάλι. Χάρη στην τελευταία τεχνολογία DDFA, προσφέρει βελτιωμένη απόδοση και εξαιρετικά χαμηλή παραμόρφωση. Η προηγμένη επεξεργασία επεξεργασίας AL32 της Denon και ο σχεδιασμός του ρολογιού παρέχουν ακριβή επεξεργασία των ψηφιακών σημάτων από αρχεία hi-res μέχρι 384KHz/32bit καθώς και DSD 2.8MHz, 5.6MHz και 11.2MHz.

Επίσης είναι εξοπλισμένος με είσοδο USB-B, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναπαραγωγή μουσικής απευθείας από τον υπολογιστή. Υπάρχει ακόμη Bluetooth με aptX και NFC, έχει δύο οπτικές και μία ομοαξονική ψηφιακή είσοδο καθώς και μια αναλογική είσοδο. Χάρη στην αντιστοίχιση της αντίστασης, η έξοδος ακουστικών είναι κατάλληλη για πολλά διαφορετικά μοντέλα ακουστικών.

Ο PMA-30, το εισαγωγικό μοντέλο της σειράς, παρέχει ισχύ εξόδου 2x40 W. Σε αντίθεση με το PMA-60 , έχει απλοποιήσει την ψηφιακή επεξεργασία και δεν έχει USB-B. Όπως ο PMA-60 έτσι και ο PMA-30 μπορεί να τοποθετηθεί τόσο οριζόντια όσο και κατακόρυφα, με την οθόνη OLED να ευθυγραμμίζεται σωστά. Είναι επίσης εξοπλισμένοι με έξοδο subwoofer και τηλεχειριστήριο.

Εκτός του DCD-50 CD  που είναι σχεδιασμένο για τον PMA-50 αλλά συνεχίζει να συμπληρώνει τον PMA-30 και τον PMA-60, τώρα   σχεδιάστηκε και κυκλοφορεί το DCD-100 που ταιριάζει με το υψηλότερου επιπέδου DRA-100.

Διαθέτει και τις 2 ομοαξονικές εξόδους και αναλογική. Περιλαμβάνει τηλεχειριστήριο συμβατό με τις άλλες συσκευές της σειράς  Design και υποστηρίζει εκτός από CD και αρχεία MP3 ή WMA σε εγγράψιμους δίσκους
30/08/2017 Βραβεία EISA 2017-18
Με χαρά σας ανακοινώνουμε τα προϊόντα των εταιρειών που αντιπροσωπεύουμε και διακρίθηκαν με το βραβείο EISA για το 2017-18.
Είναι τα πιο κάτω:

• Denon HEOS AVR: EISA HOME THEATRE SOLUTION 2017-2018
• DALI PHANTOM S Series: EISA HOME THEATRE HIGH-END 2017-2018
• Denon AH-D7200: EISA HEADPHONES 2017-2018
• Q Acoustics Concept 500: EISA FLOORSTANDING LOUDSPEAKER 2017-2018
• DALI SPEKTOR 6: EISA BEST VALUE LOUDSPEAKER 2017-2018

07/06/2017 To BluOS της Bluesound επέλεξε η Dali

Το  BluOS θα το δούμε για πρώτη φορά σε προϊόντα της Dali. Είναι ένα multi-room audio σύστημα που το δημιούργησε η καναδική Bluesound που ανήκει στην Lenbrook International, την ίδια εταιρεία που έχει τη Nad και την PSB. Το σύστημα αυτό μπορεί να διαχειριστεί τοπικά και δικτυακά αρχεία και πηγές, υποστηρίζοντας πλήρως hi-res αναπαραγωγή έως και 24bit/192kHz, αλλά και FLAC, WAV και MQA, γενικά όλα τα φορμά ήχου.

Επίσης επιτρέπει τη συνεργασία μεταξύ συσκευών διαφορετικών κατασκευαστών, παρέχοντας έτσι μεγάλη ευκολία στη χρήση και μεγάλη αξιοπιστία στη μουσική αναπαραγωγή. Επιπλέον το BluOS υποστηρίζει τις υπηρεσίες μουσικού streaming, όπως το Tidal, το Qobuz και το Deezer. 

Το hub της Dali θα λέγεται Calisto.

22/05/2017 Denon AVR-X2400H and AVR X1400H: Οι επόμενοι

Είναι δύο ενισχυτές AV με ενσωματωμένη τεχνολογία multiroom το σύστημα Heos.

O μικρός AVR-X1400H είναι 7.2 καναλιών ισχύος 7x80W στα 8Ω, είναι συμβατός με Dolby Atmos και DTS: X (έως 5.1.2) και HDR αλλά και με έξι HDMI εισόδους και μία έξοδο.

Κατά τα άλλα έχει AirPlay και Bluetooth, αλλά πιάνει και μουσικές υπηρεσίες όπως Spotify Connect, Tidal, Deezer, JUKE!, Napster και SoundCloud.

Από αρχεία παίζει DSD (2.8 / 5.6MHz), FLAC, ALAC και WAV, ενώ το σύστημα ισοστάθμισης είναι το Audyssey MultEQ XT. Υποστηρίζει ακόμη την εφαρμογή Audyssey MultEQ (που κοστίζει 19,99 € στα καταστήματα των app.

 

Ο μεγαλύτερος AVR-X2400H είναι 7.2 καναλιών με 7x95W στα 8Ω. Εδώ έχουμε 8 εισόδους HDMI, και 2 εξόδους HDMI, ζώνες για να παρακολουθήσετε μια ταινία ενώ ακούτε μουσική σε ένα άλλο δωμάτιο. Υπάρχει Audyssey MultEQ XT για ισοστάθμιση τόσο για μουσική όσο και για home cinema.

Έχει Dolby Atmos και DTS:X, Bluetooth και πλήρη συνδεσιμότητα με το δίκτυο μέσω Ethernet ή Wi-Fi με διπλή κεραία.

Επίσης ο AVR-X2400H έχει πρόσβαση σε πολλαπλές πηγές μουσικής συμπεριλαμβανομένων των Apple AirPlay, δικτυακών συσκευών αποθήκευσης (NAS), διαδικτυακό ραδιόφωνο και Spotify Connect, Deezer, Tidal και JUKE!. Ακόμη παίζει DSD 5,6 MHz και υποστηρίζει αρχεία υψηλής ανάλυσης ήχου όπως FLAC, AIFF και DSD.

Κυκλοφορούν τον Ιούνιο του 2017 με τιμές €559,00 & €699,00 αντίστοιχα.

09/05/2017 Νέες βάσεις Vogel’s στη σειρά Next!

Τα νέα μοντέλα της Vogels στη σειρά Next προσθέτουν περισσότερη ευχρηστία στην TV σας.

 Όλες είναι κατάλληλες για οθόνες μεγέθους  40″ - 65″ (102 - 165 cm)

Στην ήδη γνωστή DesignMount NEXT 7345 προστέθηκαν και οι πιο κάτω:

MotionMountNEXT 7355

Βάση τοίχου ηλεκτροκίνητη πλήρους κίνησης που στρέφεται αυτόματα όταν ανοίγει/κλείνει η TV σας

Ρυθμιζόμενη μέσω εφαρμογής για καλύτερη λειτουργικότητα

SoundMount - NEXT 8365

Λύση όλα-σε-ένα:
Βάση τοίχου πλήρους κίνησης με ενσωματωμένη Ηχομπάρα και Υπογούφερ

MotionSoundMount – NEXT 8375

Βάση τοίχου ηλεκτροκίνητη πλήρους κίνησης με ενσωματωμένη Ηχομπάρα και Υπογούφερ

Επίσης ρυθμιζόμενη μέσω εφαρμογής

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ https://www.vogels.com/en/c/#

 και στα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Και τιμοκαταλόγους εδώ

http://www.kinotechniki.gr/pricelist/VOGELS_NEXT.pdf


04/05/2017 Denon D-M41: Ολοκληρωμένο στερεοφωνικό

Με το micro Hi-Fi σύστημα D-M41 η Denon οδηγεί την εξέλιξη της σειράς Μ, αφού περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, συνδεσιμότητα Bluetooth, νέο κύκλωμα διακριτού ενισχυτή για καλό ήχο και νέα εμφάνιση. Επιπλέον το σύστημα έχει δύο ψηφιακές οπτικές εισόδους για σύνδεση τηλεόρασης, PC ή άλλων ψηφιακών πηγών. Το D-M41 έχει επίσης CD player που παίζει MP3 και WMA, ενώ δεν απουσιάζει το ραδιόφωνο.

Ο ενισχυτής έχει ισχύ 2x30W με απλή σχεδίαση για την αποφυγή των θορύβων, υπάρχει διαχωρισμός των αναλογικών και ψηφιακών κυκλωμάτων και ξεχωριστή γείωση του σήματος.

Ο χρήστης θα βρει ακόμη έξοδο προενισχυτή για ενεργό υπογούφερ, υποδοχή ακουστικών και ένα ζεύγος ξύλινων ηχείων δύο δρόμων (τα SC-M41).


Θα είναι διαθέσιμο τον Ιούνιο του 2017 σε ασημί και μαύρο χρώμα και η τιμή του είναι € 339 και των ηχείων € 120.

03/05/2017 Οι νέοι ενισχυτές AV 2017-18 για την Denon.

Ο πρώτος εισαγωγικός ενισχυτής είναι ο AVR-X540BT που είναι 5.2 καναλιών με ενσωματωμένο Bluetooth. Πρόκειται για συσκευή που κοστίζει 329 ευρώ και με υποστήριξη HDCP 2.2 σε περιεχόμενο 4K Ultra HD.

Η ισχύς του ενισχυτή είναι 130W στο ένα κανάλι, ενώ έχει πέντε εισόδους HDMI και μια έξοδο.

Υποστηρίζει συστήματα Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio, παίζει αρχεία MP3, WMA, FLAC και MPEG-4 / AAC από τη θύρα USB στην πρόσοψη και ελέγχεται με app.

Έχει συνδέσεις για δύο υπογούφερ, συνοδεύεται με μικρόφωνο για γρήγορη εγκατάσταση και ρύθμιση, ενώ έχει και χαμηλή κατανάλωση ρεύματος.

Θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη Μαΐου.

10/04/2017 Νέα εφαρμογή Audyssey MultEQ της Denon

Σας ενημερώουμε ότι είναι πλέον διαθέσιμη η εφαρμογή Audyssey App μέσω του iTunes store και του Google Play store και αφορά στην τελευταία σειρά των Ραδιοενισχυτών της DENON, τους AVR-X6300H, AVR-X4300H, AVR-X3300W, AVR-X2300W & AVR-X1300W.
Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει την πιο λεπτομερή ισοστάθμιση του χώρου, την εξατομίκευση των ρυθμίσεων του equalizer και άλλα πολλά σημαντικά πλεονεκτήματα. Το κόστος της εφαρμογής και στις δύο πλατφόρμες είναι € 19,99.

 
20/03/2017 Denon HEOS bar και HEOS subwoofer

Επεκτείνει το multiroom σύστημά της η Denon, το Heos, με δύο ακόμη συσκευές. Μια ηχομπάρα, την HEOS bar και με ένα υπογούφερ το HEOS subwoofer.

Η HEOS Bar είναι ένα ηχείο 3.0 καναλιών με τεχνολογία Denon DSP. Έχει 9 μεγάφωνα σε κλίση 45 μοιρών ώστε να κατανέμεται ο ήχος μέσα στο δωμάτιο. Μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από την τηλεόραση ή στον τοίχο. Έχει 4xHDMI και αποκωδικοποιεί Dolby True HD, Dolby Digital και DTS-HD. Επειδή είναι δικτυακή λόγο multiroom λαμβάνει υπηρεσίες όπως Spotify, TIDAL, Napster, Deezer, Soundcloud, Mood:Mix, Juke και TuneIn Radio.

Είναι Bluetooth και παίζει high resolution αρχεία όπως DSD, ALAC και FLAC.

Μετά υπάρχει το υπογούφερ HEOS subwoofer με μεγάφωνο 14 εκατοστών και ενισχυτή τάξης Δ. Αυτό ρυθμίζεται μέσω app και συνεργάζεται με το υπόλοιπο Ηeos σύστημα. Τοποθετείται οριζόντια ή κάθετα.
Κυκλοφορούν τον Απρίλιο.

20/02/2017 Νέα βάση της Vogel’s για τηλεοράσεις OLED της LG

Τελευταία παρατηρείται μία εντυπωσιακή άνοδος των πωλήσεων των τηλεοράσεων OLED της LG, Πανευρωπαϊκά όπως και στην Ελλάδα.

Λόγω του ιδιαίτερου πλαισίου VESA που διαθέτουν, απαιτείται ειδική βάση για τοίχο. Για το σκοπό αυτό η Vogel’s δημιούργησε μία βάση εξαιρετικής αισθητικής για αυτού του τύπου τις τηλεοράσεις της LG, την NEXT 7346.

Είναι διαθέσιμη

20/02/2017 Dali Spektor: Ο ποιοτικός ήχος πιο προσιτός από ποτέ!

H Dali παρουσιάζει τη νέα της σειρά ηχείων Spektor. 

Η νέα αυτή σειρά, η Spektor, αντιπροσωπεύει τον πραγματικό ποιοτικό Hi-Fi ήχο της Dali, σε τιμές που δεν έχουν υπάρξει για την Dali προηγουμένως. Η πολυετής τεχνολογική εξέλιξη της Dali σε συνδυασμό με την εμπειρία της να κατασκευάζει και όχι απλώς να σχεδιάζει τα μεγάφωνα των ηχείων της, της δίνει την μοναδική ευκαιρία να λανσάρει αυτή τη νέα σειρά ηχείων σε πολύ λογική τιμή.

Τέσσερα διαφορετικά μοντέλα απαρτίζουν τη νέα αυτή σειρά. Δύο ηχεία ραφιού (τοίχου ή βάσης), ένα μεγάλο δαπέδου και ένα κεντρικό που συμπληρώνει κάθε εφαρμογή πολυκάναλου ήχου. Πρόκειται για τα μοντέλα Spektor 1, Spektor 2, Spektor 6 και Spektor Vokal αντίστοιχα.

Τα νέα αυτά μοντέλα είναι διαθέσιμα.

20/02/2017 Denon AH-D7200 νέα reference ακουστικά!

Πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας και εξέλιξης μεταφέρουν τα νέα ακουστικά αναφορά της Denon. Τα AH-D7200 έχουν σχεδιαστεί για εκείνους που η ακρόαση με ακουστικά είναι και απόλαυση εκτός από άνεση.

 Τα μεγάφωνα είναι τοποθετημένα μέσα σε αληθινό ξύλο καρυδιάς, το οποίο αποτελεί το εξωτερικό μέρος των ακουστικών. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από την πολυτέλεια, προσφέρεται ακόμα περισσότερη μόνωση από το συμπαγές του υλικού, μοιάζοντας ο ήχος να βγαίνει από καμπίνα ηχείου αντί για ακουστικά. Επίσης τα ακουστικά έχουν σχεδιαστεί για να είναι όσο το δυνατό πιο άνετα. Το τα εαρ cups είναι αναρτημένα σε αλουμινένια στελέχη ενώ η στέκα έχει αληθινό δέρμα.

Είναι διαθέσιμα.

24/10/2016 Νέοι Ραδιοενισχυτές AVR-X4300H & AVR-X6300H
Παραλήφθηκαν και διατίθενται οι δύο κορυφαίοι ραδιοενισχυτές της  DENON ο AVR-X4300HBK & SL και ο AVR-X6300HBK & SL με ενσωματωμένο HEOS!
30/08/2016 Η Denon παρουσιάζει τους δύο νέους ραδιοενισχυτές home cinema με Dolby Atmos, DTS: X και multi-room.

 Η DENON ανακοινώνει τους δύο νέους high-end ενισχυτές home cinema. Αυτοί είναι οι AVR-X4300H και AVR-X6300H. Η μεγάλη καινοτομία σε αυτούς είναι η συμβατότητά τους με τα πολυζωνικά συστήματα HEOS! Με αυτόν το τρόπο είναι δυνατόν ο έλεγχος της αναπαραγωγής της μουσικής με όλα τα άλλα συμβατά προϊόντα της DENON.

Και οι δύο περιλαμβάνουν υποστήριξη ήχου Dolby TrueHD DTS-HD Master Audio, Dolby Atmos και DTS: X . Διαθέτουν εισόδους HDMI 2.0a HDCP 2.2 (και επομένως είναι συμβατοί με HDR και BT.2020). Επίσης είναι εφοδιασμένοι με τις  τεχνολογίες Audyssey MultEQ XT32 Audyssey Dynamic Volume , Dynamic EQ και SUB EQ HT .
 

Η διαθεσιμότητά τους θα ανακοινωθεί από την Εταιρεία μας.

Στον πιο κάτω σύνδεσμο μπορείτε να παρακολουθήσετε σχετικό ενημερωτικό βίντεο
https://youtu.be/IrMlVWSuHq8

23/08/2016 Αναβάθμιση των ραδιοενισχυτών της DENON με την αποκωδικοποίηση DTS:X!

Με ευχαρίστηση σας ενημερώνουμε για τις ημερομηνίες που θα μπορείτε να αναβαθμίσετε τους ραδιοενισχυτές σας DENON με τον νέο αποκωδικοποιητή ήχου DTS:X

Αυτός ο νέος αποκωδικοποιητής, διάδοχος του γνωστού DTS HD,στοχεύει στη δημιουργία ενός πολυδιάστατου ήχου που περιβάλλει τον ακροατή και του δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεται "μέσα" στή δράση!

Το μεγάλο του δε πλεονέκτημα είναι ότι μπορεί να σεταριστεί με τα υπάρχοντα ηχεία χωρίς την προσθήκη επιπλέον ηχείων "ύψους"!

Πιο κάτω αναφέρονται οι σχετικές ημερομηνίες που μπορείτε να κάνετε την αναβάθμιση.

Μοντέλα Ραδ/των Ημερομηνία αναβάθμισης

AVR-X2200W             17-Αυγ
AVR-X1200W             29-Αυγ
AVR-X3200W             29-Αυγ
AVR-X1300W             16-Σεπτ
AVR-X2300W             27-Σεπτ
AVR-X3300W             27-Σεπτ

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι τα επερχόμενα μοντέλα των ραδιοενισχυτών της DENON θα έχουν ενσωματωμένο το DTS:X

08/07/2016 O AVR-2300W συνεχίζει τις επιτυχίες του προκατόχου του!
Εξαιρετική κριτική και 5 αστέρια στο WHAT HI-FI? του Αυγούστου!
Μερικά αποσπάσματα από την κριτική: " ...ακούγεται όμορφα και ισορροπημένα. Σε οποιονδήποτε συνδυασμό-5.1, 7.1, stereo και Dolby Atmos 5.1.2 μας εντυπωσίασε..."
"...είναι ξεκάθαρα καλύτερος από τον ταλαντούχο προκάτοχό του και προσφέρει την ίδια απροβλημάτιστη εμπειρία στον χρήστη. Στην ίδια δε τιμή με τον προηγούμενο γίνεται ακόμα μεγαλύτερη ευκαιρία..."
"...αυτή την στιγμή είναι ο καλύτερος ενισχυτής στην κατηγορία τιμής του..."
Συμπέρασμα:
"Ο AVR-X2300W δεν κάνει επανάσταση γιατί δεν χρειαζόταν. Είναι γενικά ένα εξαίσιο ηχητικό μηχάνημα, άρτια εξοπλισμένο"
29/06/2016 Το πρώτο βραβείο του AVR-X2300W!
Δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει ο AVR-X2300W και απέσπασε, όπως και ο προηγούμενος, 5 αστέρια στην πρόσφατη κριτική του WHAT HI-FI?!

Στον πιο κάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε όλη την  κριτική…
http://www.whathifi.com/denon/avr-x2300w/review

και εδώ μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο...
https://www.youtube.com/watch?v=yMRIUZgrgGM


Ο Denon AVR-X7200WA πήρε σημαντική διάκριση στο συγκριτικό τεστ του AV Forums που τον ανακήρυξε ως τον κορυφαίο ενισχυτή της κατηγορίας του, ξεπερνώντας σημαντικούς ανταγωνιστές όπως Anthem, Arcam, Pioneer  και Yamaha.  

Στο παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες τεστ:
https://www.avforums.com/review/high-end-av-receiver-group-test.12607

Μερικά αποσπάσματα από τα αναφερόμενα γι ’αυτόν στο AV Forum:

«Νικητής όλων είναι ο  Denon AVR-X7200WA! Αυτός ο 9-κάναλος ραδιοενισχυτής, ο οποίος είναι τοποθετημένος στο μέσον της κατηγορίας τιμής του τεστ, διακρίνεται σε κάθε κατηγορία που εξετάστηκε. Είναι πανέμορφος και σε σχεδίαση και σε κατασκευή. Τα μενού, οι πίσω συνδέσεις και το τηλεχειριστήριο είναι καλοσχεδιασμένα και εύκολα στη χρήση. Η διαδικασία ρύθμισης είναι απλή και εύκολη να την ακολουθήσεις και μέχρι και η συσκευασία του είναι  αξιοπρόσεκτη.»

«Ο  DENON αποδίδει εξαιρετικά και στην μουσική και σε ταινίες ενώ διαχειρίζεται όλα τα καθηλωτικά ηχητικά φορμά με μεγάλη ευκολία. O AVR-X7200WA αναπαράγει τέτοια ένταση και έκρηξη που δεν αισθανθήκαμε με κανέναν άλλο ραδιοενισχυτή στο τεστ {…} κανένας άλλος δεν τα κάνει όλα τόσο καλά και γι’ αυτόν τον λόγο είναι ό νικητής της συγκριτικής μας δοκιμής.»

Ο Denon AVR-X7200WA ανακηρύχτηκε ο κορυφαίος AV Receiver στο συγκριτικό τεστ του AV Forums!
29/06/2016 Video στο Youtube για τα Q-Acoustics σειρά 3000
Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα ενδιαφέρον video για την σειρά 3000 της Q-Acoustics και εάν θέλετε να το ενσωματώσετε στο site σας...

https://www.youtube.com/watch?v=2qSviZG-E2g
29/06/2016 Νέο DENON AVR Remote App
Η νέα εφαρμογή για iOS, Android και Kindle Fire σας παρέχει μία απαράμιλλη δυνατότητα ελέγχου και εντολών των διαδικτυακών AVR της DENON. Από τα πιο αξιοσημείωτα νέα χαρακτηριστικά είναι η δυνατότητα διαχείρισης της σειράς αναπαραγωγής τραγουδιών κατά την διάρκεια ακρόασης! Έτσι τα επιλεγμένα κομμάτια ή άλμπουμ μπορούν να διαχειριστούν πολύ εύκολα και να δημιουργήσετε νέες λίστες τραγουδιών.

Μαζί με τα πολλά νέα χαρακτηριστικά, η εφαρμογή αυτή έχει πλήρως αναδιοργανωθεί και σε επίπεδο γραφικών και interface, σας παρέχει πλήρη έλεγχο του ραδιοενισχυτή σας καθώς και πρόσβαση στο μενού ρυθμίσεών του. Υποστηρίζεται από τους AVR του 2016 (AVR-X6200, AVR-X4200, AVR-X3200, AVR-X2200 & AVR-X1200).

Στους πιο κάτω συνδέσμους μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή ανάλογα με την συσκευή σας.

20/06/2016 ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΡΑΔΙΟΕΝΙΣΧΥΤΕΣ AVR-X ΤΗΣ DENON

Εντός των ημερών παραλαμβάνονται οι νέοι ραδιοενισχυτές της DENON, ο AVR-X1300 & AVR-X2300. Σε σχέση με τους προηγούμενους (AVR-X1200 & AVR-X2200) είναι βελτιωμένοι στα πιο κάτω:

1.Καλύτερος ήχος

2.Βελτιωμένες λειτουργίες GUI

3.Αύξηση της χρονικής καθυστέρησης σε 500ms ( κατάλληλη για οθόνες 4Κ)

4.Υποστήριξη  WiFi 5GHz, DSD5,6 & Audyssey App.

Οι λιανικές τιμές παραμένουν ίδιες με τα προηγούμενα μοντέλα δηλ.

€ 559  ο AVR-X1300W και € 699 ο AVR-X2300W.

31/05/2016 Ο Denon AVR-X7200WA ανακηρύχτηκε ο κορυφαίος AV Receiver στο συγκριτικό τεστ του AV Forums!

Ο Denon AVR-X7200WA πήρε σημαντική διάκριση στο συγκριτικό τεστ του AV Forums που τον ανακήρυξε ως τον κορυφαίο ενισχυτή της κατηγορίας του, ξεπερνώντας σημαντικούς ανταγωνιστές όπως Anthem, Arcam, Pioneer  και Yamaha.  

Στο παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες τεστ:

https://www.avforums.com/review/high-end-av-receiver-group-test.12607

Μερικά αποσπάσματα από τα αναφερόμενα γι ’αυτόν στο AV Forum:

«Νικητής όλων είναι ο  Denon AVR-X7200WA! Αυτός ο 9-κάναλος ραδιοενισχυτής, ο οποίος είναι τοποθετημένος στο μέσον της κατηγορίας τιμής του τεστ, διακρίνεται σε κάθε κατηγορία που εξετάστηκε. Είναι πανέμορφος και σε σχεδίαση και σε κατασκευή. Τα μενού, οι πίσω συνδέσεις και το τηλεχειριστήριο είναι καλοσχεδιασμένα και εύκολα στη χρήση. Η διαδικασία ρύθμισης είναι απλή και εύκολη να την ακολουθήσεις και μέχρι και η συσκευασία του είναι  αξιοπρόσεκτη.»

«Ο  DENON αποδίδει εξαιρετικά και στην μουσική και σε ταινίες ενώ διαχειρίζεται όλα τα καθηλωτικά ηχητικά φορμά με μεγάλη ευκολία. O AVR-X7200WA αναπαράγει τέτοια ένταση και έκρηξη που δεν αισθανθήκαμε με κανέναν άλλο ραδιοενισχυτή στο τεστ {…} κανένας άλλος δεν τα κάνει όλα τόσο καλά και γι’ αυτόν τον λόγο είναι ό νικητής της συγκριτικής μας δοκιμής.»

27/01/2016 Denon PMA-2500NE and DCD-2500NE Ενισχυτής και player

Δύο νέα μοντέλα ανακοινώσε η Denon, τον ολοκληρωμένο ενισχυτή PMA-2500NE και το CD/SACD player DCD-2500NE. Ο ενισχυτής κοστίζει 2.499 ευρώ και το player 1.999 ευρώ.

O ενισχυτής φέρει ενσωματωμένο DAC με δυνατότητα DSD και PCM (384ΚΗz/32bit) και ισχύ 2x160W στα 4Ω. Έχει ψηφιακές εισόδους, USB DAC και επεξεργασία AL32 processing plus της Denon.

H κατασκευή του είναι σε έξι σασί για την καταστολή θορύβων, υπάρχει οθόνη ενδείξεων OLED και ενσωματωμένο MM και MC phono stage.


Το player είναι και αυτό υψηλής κατηγορίας με ικανότητα να παίζει Flac, WAV, DSD και άλλα αρχεία εκτός από δίσκους.

Έχει ξεχωριστό τροφοδοτικό για τα αναλογικά και τα ψηφιακά τμήματα, κατάσταση Pure Direct, ενώ έχει και κεντρικό master clock.

27/10/2015 HEOS 3, 5, 7 και με Bluetooth!

Τώρα μπορείτε να απολαύσετε την μουσική σας όπου και αν βρίσκεσθε χωρίς να χρειάζεστε σύνδεση Wi-Fi! Πλέον κάθε συσκευασία των ασύρματων ηχείων HEOS 3, 5 & 7 (όπως και το HEOS 1) περιλαμβάνει δωρεάν αντάπτορα  που προσθέτει την λειτουργία Bluetooth στα ηχεία αυτά. 

Και επειδή η DENON φροντίζει πάντα τα προϊόντα της να αναβαθμίζονται, όσοι έχουν προμηθευτεί κάποιο από αυτά τα ηχεία (HEOS 3, 5, 7) χωρίς τον αντάπτορα, μπορούν να τον προμηθευτούν δωρεάν από το κατάστημα αγοράς.

06/10/2015 Νέ video στο YouTube σχετικά με τους νέους AVR-X4200W & 7200WA

Στους πιο κάτω συνδέσμους μπορείτε να παρακολουθήσετε μερικά ενδιαφέροντα video σχετικά για τους Ραδιοενισχυτές AVR-X5200W & AVR-X7200WA: https://www.youtube.com/watch?v=FV7wnIXN4Kg

 https://www.youtube.com/watch?v=624hvOCIj0I


30/09/2015 Άλλη μια θαυμάσια κριτική για το Q Acoustics 3020

Άλλη μια θαυμάσια κριτική για το Q Acoustics 3020. Αυτή τη φορά στον δικτυακό τόπο AV Forums.

Την πλήρη κριτική μπορείτε να την διαβάσετε εδώ: https://www.avforums.com/review/q-acoustics-3020-speaker-review.11783
29/09/2015 5 Αστέρια για το Q-Acoustics 3020 στο Hi-Fi Choice Οκτωβρίου!

Το Q Acoustics 3020 απέσπασε 5 αστέρια στο συγκριτικό τεστ του περιοδικού Hi-Fi Choice, τεύχος Οκτωβρίου με εξαιρετική κριτική και υπερισχύοντας των υπολοίπων συγκρινόμενων ηχείων, αν και ήταν τα μικρότερα σε μέγεθος και τα χαμηλότερα σε τιμή!

Το Hi-Fi Choice έγραψε:

«Τα καταφέρνει καλά, πάνω από την κατηγορία του»

«Γρήγορο, συνεκτικό και εξαιρετικά ελκυστικό»

«Ελκυστικός, ακριβής ήχος που συνοδεύεται από εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;»

31/08/2015 Διάκριση των πολυζωνικών συστημάτων HEOS από την EISA

Το βραβείο EISA για τα πολυζωνικά συστήματα απέσπασαν φέτος  τα συστήματα της DENON τα HEOS! Η HEOS της DENON διαθέτει όλες τις συσκευές που απαιτούνται ώστε να δημιουργηθεί ένα ευέλικτο ηχητικό σύστημα για το σπίτι όπως τα ηχεία HEOS 1, 3, 5 και 7 είτε μόνα τους είτε σε συνδυασμό με τον  εξαιρετικό ενισχυτή   HEOS Amp και τον προενισχυτή HEOS Link. Επίσης το HEOS Home Cinema είναι τέλειο για την τοποθέτηση κάτω από την τηλεόραση σαν soundbar ενώ το HEOS Extend είναι ο ιδανικός τρόπος διεύρυνσης του Wi-Fi σας.  Όλα αυτά ρυθμίζονται και λειτουργούν με την εφαρμογή HEOS App (iOS και Android) ενώ οι Spotify, Deezer and TuneIn μουσικές υπηρεσίες είναι μερικές από τις ενσωματωμένες εφαρμογές.

Ικανά να αναπαράγουν εντυπωσιακά βαθύ μπάσο, ισορροπημένα μεσαία  και ήχο που γεμίζει το χώρο αποτελούν την τέλεια λύση  για τον διαμοιρασμό του ήχου σε όλο το σπίτι.

18/08/2015 Οι νέοι ραδιοενισχυτές AVR-X1200W και AVR-X2200W παρελήφθησαν και είναι διαθέσιμοι..

Οι ραδιοενισχυτές αυτοί αποδίδουν εξαιρετικά, καλύπτοντας τις απαιτήσεις κάθε λάτρη του home theatre. Ενσωματώνουν πολλά εξελιγμένα χαρακτηριστικά μεταξύ των οποίων είναι η συνδεσιμότητα με Bluetooth και Wi-Fi,  η συμβατότητα με τις τελευταίες HDCP 2.2 προδιαγραφές που απαιτούνται για την αναπαραγωγή περιεχομένου 4K ULTRA HD copy-protected καθώς και 3D συμβατότητα σε όλες τις εισόδους HDMI.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στους Επίσημους μεταπωλητές μας και Συνεργάτες μας.

 

29/07/2015 Τεστ για το σύστημα οικιακού κινηματογράφου Q Acoustics 3000 Series 5.1
Το μεγάλης δημοτικότητας και επιρροής site για τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά, το AVForums.com επιβράβευσε με το Q Acoustics 3000 Series 5.1 με  Best Buy.
Πιο κάτω μερικά από τα σχόλια στο τεστ:
 • ειλικρινά εξαιρετικός ήχος που δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα που έχω ακούσει ως τώρα, σ` αυτή την τιμή
 • Ακόμα και σε εντάσεις αντικοινωνικές ο ήχος των 3000 παραμένει αξιόπιστος, εκλεπτυσμένος και λεπτομερής
 • Πολύ λίγα συστήματα κοντά σε αυτήν την τιμή μπορούν με τέτοια άνεση να διακριθούν
 • Είναι ένα πραγματικά εξαιρετικό σύστημα ηχείων και δικαιώνουν την διάκριση Best Buy
Αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες, εδώ:
https://www.avforums.com/review/q-acoustics-3000-5-1-speaker
14/07/2015 Τα HEOS νικητές στο τεστ του Τ3 έναντι των SONOS και Bluesound!

Τα πολυζωνικά συστήματα   της DENON  τα HEOS επιβραβεύτηκαν στο αντίστοιχο τεστ που διενήργησε το Αγγλικό περιοδικό Τ3 με αντιπάλους τα αντίστοιχα SONOS και Bluesound! Κατέκτησε την κορυφή στο σύνολο της βαθμολογίας (  T3 5 star Best on Test ) καθώς και το βραβείο T3 5 Star Platinum Awards.  Σύμφωνα με την ετυμηγορία του Τ3: : “ Το HEOS της Denon είναι το πολυζωνικό σύστημα της επιλογής μας. Πλούσιο σε δυνατότητες και μουσικότητα υποστηριζόμενο  από σύνδεση USB και εύχρηστη εφαρμογή, είναι ένας πρωταγωνιστής!"

17/06/2015 Παραλαμβάνεται ο νέος AVR-X520BT!

Ο νέος ραδιοενισχυτής AVR-X520BT, 5.2 καναλιών, με Bluetooth και δυνατότητα αναπαραγωγής προγράμματος 4Κ ULTRA HD παραλαμβάνεται και θα είναι διαθέσιμος από τις 25/6/2015.

Όπως έχουμε ήδη ενημερώσει ο ραδιοενισχυτής αποδίδει εξαιρετικά καλύπτοντας τις απαιτήσεις του λάτρη του home theatre, στην εισαγωγική κατηγορία. Ενσωματώνει πολλά εξελιγμένα χαρακτηριστικά μεταξύ των οποίων είναι η συνδεσιμότητα με Bluetooth,  η συμβατότητα με τις τελευταίες HDCP 2.2 προδιαγραφές που απαιτούνται για την αναπαραγωγή περιεχομένου 4K ULTRA HD copy-protected καθώς και 3D συμβατότητα σε όλες τις εισόδους HDMI.

 

10/06/2015 Υψηλή Πιστότητα-Υψηλή αξία-Προσιτή τιμή

Η DENON παρουσιάζει τον νέο AVR-X520BT ραδιοενισχυτή  5.2 καναλιών, με Bluetooth και δυνατότητα αναπαραγωγής προγράμματος 4Κ ULTRA HD.

Ο νέος αυτός ραδιοενισχυτής αποδίδει εξαιρετικά καλύπτοντας τις απαιτήσεις του λάτρη του home theatre, στην εισαγωγική κατηγορία. Ενσωματώνει πολλά εξελιγμένα χαρακτηριστικά μεταξύ των οποίων είναι η συνδεσιμότητα με Bluetooth,  η συμβατότητα με τις τελευταίες HDCP 2.2 προδιαγραφές που απαιτούνται για την αναπαραγωγή περιεχομένου 4K ULTRA HD copy-protected καθώς και 3D συμβατότητα σε όλες τις εισόδους HDMI.

Αναμένεται εντός του Ιουνίου 2015 και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στους «Επίσημους Μεταπωλητές» μας και στην Εταιρεία μας.

20/05/2015 ΝΕΟ ΗΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ HEOS by DENON

HEOS 1 και HEOS 1 GoPack, τα νέα μοντέλα της HEOS by DENON που μεταφέρουν τη μουσική σας κυριολεκτικά παντού με απαράμιλλη ποιότητα.

Το HEOS 1 είναι το νέο ευέλικτο πολυζωνικό ηχείο της σειράς HEOS, που μπορεί να αναπαράγει μουσική από διάφορες πηγές όπως smart phones, μουσικές υπηρεσίες cloud, USB, NAS, PC κλπ. Τα δύο μεγάφωνά του τα οδηγεί ένας δικάναλος class D ενισχυτής.

Μπορεί να συνδυαστεί με δεύτερο HEOS 1 και να δημιουργηθεί ένα εξαιρετικό Stereo ζευγάρι.

Επίσης μπορεί να συνδυαστεί (προαιρετικά) με το σύστημα μπαταρίας HEOS 1 GoPack που του προσφέρει αυτονομία 6 ωρών αναπαραγωγής και το μετατρέπει και σε Bluetooth.

Αναμένονται στην Ελληνική αγορά εντός του Ιουνίου, σε μαύρο και άσπρο χρώμα

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα συνεργαζόμενα με εμάς Καταστήματα καθώς και στο Site μας

22/04/2015 5 Αστέρια για το νέο ηχείο της Q-Acoustics το QA3020

 Το What Hi-Fi βραβεύει με 5 αστέρια το QA3020, το ηχείο βάσης της νέας σειράς της Q-Acoustics. Το εντυπωσιακό στη κριτική του είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα στα αρνητικά στοιχεία!

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο πιο κάτω σύνδεσμο:

http://www.whathifi.com/q-acoustics/3020/review

21/04/2015 H DENON αναβαθμίζει τον κορυφαίο Ραδιοενισχυτή της, τον AVR-X7200W με το HDCP 2.2
Η εκ των κορυφαίων κατασκευαστριών συστημάτων οικιακής ψυχαγωγίας στον κόσμο, η DENON, επιβεβαίωσε την δυνατότητα μηχανικής αναβάθμισης του AVR-X7200W. Συγκεκριμένα οι κάτοχοι του συγκεκριμένου Ραδιοενισχυτή, θα μπορούν να τον αναβαθμίσουν ώστε να υποστηρίζει το HDCP 2.2 πρωτόκολο προστασίας αντιγραφής, το οποίο είναι απαραίτητο για την αναπαραγωγή περιεχομένου 4Κ Ultra-HD. Η αναβάθμιση αυτή, για την οποία απαιτείται  μετατροπή στο Service της Εταιρείας μας, θα είναι διαθέσιμη μέσα στον Μάϊο, το δε κόστος της θα ανέρχεται στα € 199. Παράλληλα η DENON θα αρχίσει να αντικαθιστά τον AVR-X7200W με τον AVR-X7200WΑ που θα περιλαμβάνει την αναβάθμιση αυτή με την ανάλογη αύξηση της λιανικής του τιμής.
07/04/2015 Νέες τιμές Goldring
Στη σελίδα "Τιμοκατάλογοι Λιανικής" μπορείτε να ενημερωθείτε για τις νέες τιμές στα προϊόντα Goldring, που ισχύουν από 1ης Απριλίου.
04/03/2015 Παρελήφθη ο κορυφαίος AVR της DENON ο AVR-X7200!
Παρελήφθη και διατίθεται ο κορυφαίος AVR της DENON ο AVR-X7200! Η ναυαρχίδα των ραδιοενισχυτών της DENON με 9 κανάλια 150W το καθένα στα 8 ohms, 20Hz-20KHz, THD 0.05%. Διαθέτει Wi-Fi, Bluetooth, Dolby Atmos, αναβαθμίζεται σε Auro-3D (υποστηρίζοντας Auro 3D μέχρι 10.1 κανάλια), αναπαράγει DSD, AIFF, περιλαμβάνει Spotify Conect, υποστηρίζει και αναβαθμίζει βίντεο 4Κ Ultra HD μέχρι 60Hz και ανάλυση χρώματος 4:4:4. Επίσης διαθέτει το ποιό ακριβές σύστημα ηχητικής διόρθωσης χώρου το Audyssey MultEQ XT32/Sub EQ HT/LFC. Διαθέτει 8 εισόδους HDMI και 3 εξόδους. Περισσότερες πληροφορίες στα συνεργαζόμενα Καταστήματα
20/01/2015 Παραλήφθηκαν τα Envaya mini!

 Παραλήφθηκαν τα νέα φορητά ηχεία Bluetooth της DENON, τα  Envaya mini. Είναι αδιάβροχα φορητά ηχεία Bluetooth aptX, που παρέχουν ροή μουσικής από smart συσκευές ποιότητας CD! Εξοπλισμένα με 2 μεγάφωνα 40mm ευρέως φάσματος επιτυγχάνουν υψηλές εντάσεις και χαμηλή παραμόρφωση σε απολύτως προσιτή τιμή. Τα εξαιρετικά σχόλια για αυτά, στο μεγαλύτερο Αγγλικό site για gudgets μπορείτε να τα βρείτε παρακάτω:

http://www.pocket-lint.com/review/132339-denon-envaya-mini-review-massive-sound-from-mini-bluetooth-speaker

 

 

09/12/2014 Αναβάθμιση AURO-3D στους AVR-X της DENON
Από 1ης Δεκεμβρίου 2014 είναι δυνατόν να αναβαθμιστούν οι AVR-X4100 και AVR-X5200 με την καταπληκτική εφαρμογή AURO-3D, που με τα επιπλέον κανάλια ύψους και τον αντίστοιχο ψηφιακό αλγόριθμο επεξεργασίας, προσδίδει στις ακροάσεις σας την μοναδική αίσθηση τρισδιάστατου ήχου που σας περικυκλώνει από παντού.  Το κόστος της αναβάθμισης είναι €149 και πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο http://upgrade.denon.eu
20/10/2014 Βραβεία για την Q-Acoustics και την QED από το WHAT HI-FI?

Η Q-Acoustics ευρισκόμενη σε μία δημιουργική φάση παράγει προϊότα εξαιρετικής ακουστικής ποιότητα. Τελευταίο παράδειγμα αποτελεί το Soundbar 4, το οποίο απέσπασε το βραβείο BEST SOUNDBAR 2014, των κριτικών του γνωστού και καταξιωμένου Αγγλικού περιοδικού WHAT HI-FI?. Η ανίστοιχη διάκριση επενεμήθη επίσης στο νέο καλώδιο για ηχεία της QED το XT40 (BEST SPEAKER CABLE 2014). Στους πιο κάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε τις αναλυτικές κριτικές:

http://www.whathifi.com/awards/2014/soundbars-soundbases

 

01/08/2014 ΝΕΟΙ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΙ DENON
Από σήμερα, 1η Αυγούστου 2014 είναι σε ισχύ οι νέοι τιμακατάλογοι της DENON, που περιλαμβάνουν και τους νέους ραδιοενισχυτές της σειράς "Χ". Αξίζει να σημειωθεί ότι στα περισσότερα προιόντα έχουν μειωθεί οι τιμές. Δείτε τα στη σελίδα "ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ"
29/07/2014 Παρελήφθησαν οι νέοι Ραδιοενισχυτές της DENON!
Παρελήφθησαν και είναι διαθέσιμοι οι πρώτοι Ραδιοενισχυτές της DENON της σειράς -Χ, ο AVR-X1100 και ο AVR-X2100. Μπορείτε να δείτε την αναλυτική περιγραφή τους στη σελίδα της DENON στο site μας. Για την περίοδο μέχρι τις 20 Αυγούστου 2014 θα διατίθενται αποκλειστικά από τους επιλεγμένους Συνεργάτες μας Audio Show στον Πειραιά, Ωδές στη Καλλιθέα, Βενιέρης στη Πλ. Κάνιγγος και Περιστέρι και στο Sound Image στην Ιπποκράτους. Επίσης μέχρι αυτήν την ημερομηνία κάθε αγορά Ραδιοενισχυτή θα συνοδεύεται με δώρο ένα ζεύγος ακουστικών της DENON AHC-751 (Λ.Τ €160).
28/05/2014 Η DENON παρουσιάζει το CEOL Carino
Το CEOL Carino συνδέεται πανεύκολα στον υπολογιστή σας μέσω της θύρας USB για την τεράστια βελτίωση της ποιότητας ήχου. Επιπλέον το CEOL Carino διαθέτει συνδεσιμότητα Bluetooth για την αναπαραγωγή μουσικής από φορητές συσκευές (smart devices) ακόμα και όταν ο υπολογιστής σας είναι κλειστός. Πραγματικά, το CEOL Carino είναι το μόνο σύστημα ήχου που χρειάζεστε στο γραφείο σας, και όχι μόνο. Θα είναι διαθέσιμο μέσα στον Ιούνιο.
19/05/2014 Νέες χαμηλότερες τιμές στον AVR-4520 & AH-W150
Νέες, χαμηλότερες τιμές στον AVR-4520 (€ 2.179) και στα ακουστικά  AH-W150 (€ 99). Ισχύουν από σήμερα.
02/05/2014 Χαμηλότερες τιμές στους AVR τηε DENON
Νέες, σημαντικά χαμηλότερες τιμές στους AVR-X1000, 2000, 3000 και 4000. Μπορείτε να τις δείτε στην σελίδα ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΙ PDF-DENON
22/04/2014 Envaya – Το νέο Bluetooth φορητό ηχείο από την DENON
Επιτέλους ένα φορητό Bluetooth ηχείο υψηλής ποιότητας από τους ειδικούς του Hi-Fi, την DENON
Μία απίστευτα κομψή και βολική παρέα που περιλαμβάνει εξελιγμένη τεχνολογία για να δώσει αξιοσημείωτη ηχητική ποιότητα.
Απολαύστε το και ανακαλύψτε όλους τους λόγους που το Envaya σχεδιάστηκε για να σας κάνει ευτυχισμένους!
Δείτε το βιντεάκι στο youtube στην πιο κ΄στω διεύθυνση:  

http://www.youtube.com/watch?v=tXpQ0RfrIfE
02/04/2014 Χαμηλότερες τιμές σε προϊόντα DENON
Νέες χαμηλότερες τιμές σε προϊόντα DENON. Μπορείτε να τις δείτε στη σελίδα ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΛΙΑΝΙΚΗΣ.
14/01/2014 Νέες χαμηλότερες τιμές σε Ραδιοενισχυτές της DENON
Από σήμερα ισχύουν νέες χαμηλότερες τιμές στους ραδιονισχυτές της DENON AVR-X4000/3000/2000. Πληροφορίες μπορείτε να δείτε στη σχετική σελίδα του site μας με τους τιμοκαταλόγους σε PDF.
25/09/2013 Spotify και στην Ελλάδα!

 Οι κάτοχοι των διαδικτυακών συσκευών της DENON (AVR, Ceol, Cocoon κλπ) θα μπορούν πλέον να αξιοποιήσουν μία ακόμη δυνατότητά τους, το Spotify.

Αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα www.in.gr:

Η υπηρεσία διάθεσης μουσικής με τεχνολογία ροής Spotify επεκτείνεται σε 32 συνολικά χώρες, μετά την προσθήκη της Ελλάδας, της Τουρκίας της Αργεντινής και της Ταϊβάν στην λίστα των χωρών όπου ακούγεται από τις 24 Σεπτεμβρίου 2013.

Η υπηρεσία που έχει κατοχυρώσει τα δικαιώματα αναμετάδοσης με τεχνολογία streaming μέσω Ίντερνετ διατίθεται είτε δωρεάν με διαφημίσεις (Spotify Free) και περιορισμό στις ώρες αναπαραγωγής και παράκαμψης τραγουδιών (με διαφημιστικά μηνύματα σε laptop και desktop).

Επίσης, παρέχεται η συνδρομητική υπηρεσία Spotify Unlimited χωρίς διαφημίσεις, με συνδρομή 3,49 ευρώ το μήνα (σε desktop και laptop). Τέλος, υπάρχει η συνδρομή Spotify Premium, αντί 6,99 ευρώ το μήνα, για μουσική διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές (και φορητές), με δυνατότητα download για ακρόαση χωρίς σύνδεση στο Ίντερνετ όσο η συνδρομή του χρήστη παραμένει ενεργή.

Με συνδρομή Spotify Premium ο συνδρομητής μπορεί να κατεβάσει για ακρόαση εκτός σύνδεσης 3.333 τραγούδια από τον κατάλογο των 20 εκατομμυρίων τραγουδιών του Spotify για ακρόαση σε τηλέφωνο, tablet, computer, κ.λπ. Θα πρέπει ωστόσο να μπει στο Ίντερνετ από το app τουλάχιστον μια φορά ανά 30 ημέρες για να επιβεβαιωθεί ότι η συνδρομή του παραμένει ενεργή.

Δεν υπάρχει δυνατότητα εγγραφής των τραγουδιών που έγιναν download από το Spotify σε CD.

H υπηρεσία υποστηρίζει τον συγχρονισμό τραγουδιών στα παρακάτω φορμά αρχείων ήχου:
    .mp3
    .mp4
    .m4a
    .m4r
Τα .m4p υποστηρίζονται, είναι όμως συχνά προστατευμένα με λογισμικό DRM και δεν μπορούν να αναπαραχθούν από το Spotify -ωστόσο, η υπηρεσία θα αναζητήσει το τραγούδι στον δικό της κατάλογο.


17/09/2013 Απλά καλύτερος ήχο