Κινοτεχνική Αντιπρόσωποι Εισαγωγεςίς ήχος εικόνα προβολείς ενισχυτές εγκαταστάσεις home cinema ηχεία Denon Vogel's Dali Euroshine in-akustik

 

Ειδήσεις Κινοτεχνικής

21/05/2018 Η Denon® παρουσιάζει δύο νέους εξαιρετικούς AVR σε επίπεδο entry level σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές!

Ο AVR-X550BT και ο AVR-X250BT είναι το τέλειο πρώτο βήμα για τους πρωτοασχολούμενους με τον  οικιακό κινηματογράφο, παρέχοντας τη κορυφαία ηχητική ποιότητα της  DENON.


Ο AVR-X550BT περιλαμβάνει πλήρη συμβατότητα 4K, Dolby Vision, HDR (High Dynamic Range), HLG (Υβριδικά Log-Gamma), ARC (Audio Return Channel), ασύρματη ροή ήχου Bluetooth και πλήθος άλλων υπέροχων χαρακτηριστικών που μεταφέρονται στην τηλεόρασή σας με ένα απλό καλώδιο HDMI. Επίσης διαθέτει μικρόφωνο που επιτρέπει στο χρήστη να τον ρυθμίζει ηχητικά  στον χώρο ακρόασης για καλύτερη απόδοση ήχου.

Η έξοδος 130W, που προέρχεται από ενισχυτές ισχύος υψηλής έντασης για  κάθε ένα από τα πέντε κανάλια, είναι παραπάνω από αρκετή για να προσφέρει όλες τις συγκινήσεις του σινεμά. Διαθέτει  αποκωδικοποίηση Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio
Διαθέτει Bluetooth που απομνημονεύει μέχρι και οκτώ συσκευές και  διαθέτει πέντε εισόδους HDMI.

Ο μικρότερος αδερφός του, ο AVR-X250BT, διαθέτει ένα μειωμένο σύνολο χαρακτηριστικών για μια ακόμη πιο ελκυστική τιμή.

Δέκτης AV 5.1 καναλιών με ισχύ 130 W ανά κανάλι.
4K / 60 Hz full rate pass-through, HDR, HLG, ARC και HDMI CEC.
5 εισόδους HDMI με πλήρη υποστήριξη HDCP 2.2 (σε 3 εισόδους).
Αναπαραγωγή τραγουδιών απευθείας από το smartphone ή το tablet σας.
Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio.24/01/2018 Ο PMA-1600NE διακρίθηκε με το βραβείο "Group Tesr Winner" από τo Hi-Fi Choice!
Το πρόθεμα  "PMA" σημαίνει  "προ & κύριος ενισχυτής", και έτσι εκριβώς σχεδιάστηκε ο PMA-1600NE: είναι ένας υψηλής ποιότητας προενισχυτής, ένας εξαιρετικός ψηφιακός-αναλογικός μετατροπέας που μπορεί να χειριστεί όλα τα υψηλής ανάλυσης  σήματα έως 384kHz / 32bit και DSD11.2MHz και ένας ισχυρός ενισχυτής που μπορεί να αποδώσει 2x140W σε 4ohms, όλα σε μία συσκευή. Επιπλέον, χρησιμοποιεί τη μοναδική κατασκευή της Denon, έξι μονωμένων τμημάτων για τον διαχωρισμό των διαφόρων στοιχείων, εξασφαλίζοντας την απομάκρυνση των θορύβων μεταξύ τους, τη χωριστή τροφοδοσία των αναλογικών και ψηφιακών τμημάτων για την εξασφάλιση της καθαρότητας του σήματος και την Direct Mechanical Ground Construction για την ελαχιστοποίηση ανεπιθύμητων κραδασμών.
Το ψηφιακό τμήμα του PMA-1600NE βασίζεται στο περίφημο Advanced AL32 Processing Plus της Denon, το οποίο ενισχύει το ψηφιακό σήμα παρεμβάλλοντας επιπλέον δεδομένα για να παράγει μια ομαλότερη, πιο «αναλογική» κυματομορφή εξόδου. Με αυτόν τον τρόπο, επαναδημιουργεί τα δεδομένα που χάθηκαν στη διαδικασία της ψηφιακής εγγραφής, δίνοντας έναν πλούσιο, λεπτομερή ήχο με εξαιρετική στερεοφωνική απεικόνιση και έκφραση.
24/01/2018 Νέος Ενισχυτής της DENON 13-καναλιών ο AVC-X8500H!
Προσφέροντας απαράμιλλη ποιότητα ήχου και ηχητική απόδοση, ο AVC-X8500H διαθέτει αποκωδικοποίηση Dolby Atmos, DTS: X και Auro 3D surround με 13 κανάλια ενσωματωμένης ενίσχυσης για την ενεργοποίηση κορυφαίου ήχου surround 3D έως και 7.2.6 χωρίς εξωτερική ενίσχυση. Προσθέτοντας στη θρυλική σειρά AV της DENON υπηρεσίες home automation και αναγνωρίζοντας την εξέλιξη στις εφαρμογές "smart home", o AVC-X8500H προσβλέποντας στο μέλλον του home  theater ενσωματώνει  το Alexa  της Amazon για συσκευές ψυχαγωγίας, Apple AirPlay ™ και ασύρματη συμβατότητα μουσικής στο σπίτι.

Συναρμολογημένος σε μικρές παρτίδες στην Ιαπωνία, χειροποίητα, ο ενισχυτής ενσωματώνει 13 ειδικά διαμορφωμένους μονολιθικούς ενισχυτές DHCT (Denon High Current Transistors) με ονομαστική ισχύ 150 Watt ανά κανάλι ( 8 ohms, 20 - 20 kHz, THD 0,05% με οδηγούμενα 2 κανάλια), επιτρέποντας τον πρωτοποριακό ήχο surround από το Dolby Atmos ή το DTS: X, χωρίς εξωτερική ενίσχυση. Ο AVC-X8500H υποστηρίζει επίσης αποκωδικοποίηση ήχου surround Auro 3D, μέχρι Auro 13.1 καναλιών, διάταξη τριπλών ηχείων, συμπεριλαμβανομένων των κεντρικών καναλιών κορυφής και ύψους. Το Auro-3D θα ενεργοποιηθεί μέσω μελλοντικής αναβάθμισης χωρίς χρέωση.

Εξοπλισμένος με τη δυνατότητα Alexa Smart Home(δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στη Ελλάδα) για συσκευές ψυχαγωγίας της Amazon, οι χρήστες μπορούν να εκφωνήσουν φωνητικές εντολές σε μια συνδεδεμένη συσκευή Amazon Alexa, για να ελέγχουν με τη σειρά τους διάφορες λειτουργίες, όπως ενεργοποίηση / απενεργοποίηση, ένταση, σίγαση /μη σίγαση, αναπαραγωγή / παύση μουσικής, και αναπαραγωγή υποστηριζόμενων υπηρεσιών συνεχούς ροής (streaming).
06/11/2017 Q Acoustics M2: Soundbar με subwoofer

Μια εξαιρετική ηχομπάρα! Είναι η M2 της Q Acoustics η οποία βασίζεται σε μεγάφωνα τύπου BMR (Balanced Mode Radiator) ώστε να έχουν ευρεία κάλυψη χώρου.

Η ηχομπάρα, που στην ουσία είναι ηχοβάση αφού μπορούμε να τοποθετήσουμε επάνω της την τηλεόρασή μας, αρκεί αυτή να μην έχει βάση πλάτους μεγαλύτερη από 338 mm.
Η Μ2, στο κουτί γράφει mq2, έχει Bluetooth με aptx, οπτική είσοδο, HDMI με ARC και mini jack αναλογική είσοδο. Είναι εύκολη στην χρήση, στο κουτί θα βρείτε HDMI καλώδιο και τηλεχειριστήριο, ενώ στην πρόσοψη υπάρχει μεταλλική σήτα.

Ακόμη έχει ισοστάθμιση για τον τοίχο, ενισχυτή 2x20W συν 40W για το subwoofer που πυροβολεί προς το κάτω μέρος και τα μεγάφωνα είναι δύο BMR για το δεξί και αριστερό κανάλι και το sub που έχει διαστάσεις 100x150 mm.

Μπορείτε να του ρίξετε μια ματιά στο πιο κάτω βίντεο:

https://youtu.be/tchFXE-ypTE

06/11/2017 Νέα Bluetooth ηχεία από τη σειρά Envaya παρουσίασε η Denon.

Τα μικρά, αλλά ισχυρά ηχεία, είναι τα Envaya, Envaya Mini και Envaya Pocket.

Παρά το σχετικά μικρό μέγεθος τους, είναι σχεδιασμένα να αντέχουν τη σκόνη και το νερό (πιστοποίηση IP67) και υποστηρίζουν Siri για ευκολία στη χρήση. Επιπλέον, μπορούν να οργανωθούν σε ζεύγη για να παίξουν στέρεο. Η νέα γενιά Envaya της Denon θα είναι διαθέσιμα σε μαύρο χρώμα ή ντυμένα σε μαύρο ή γκρι-μαύρο ριγέ ύφασμα. 

Το Bluetooth είναι aptX, έχουν ενσωματωμένο μικρόφωνο υψηλής ποιότητας που επιτρέπει τη λειτουργία hands-free για Android και iOS, αλλά και για χρήση του Siri με το πάτημα ενός κουμπιού. Φέρουν ελαστικά πόδια για βέλτιστη σταθερότητα, είσοδο aux για σύνδεση οποιασδήποτε συσκευής με αναλογική έξοδο και έχουν διάρκεια μπαταρίας: Envaya (έως 13 ώρες), Envaya Mini (έως 11 ώρες) και Envaya Pocket (έως 10 ώρες).

Η φόρτιση γίνεται σε 2,5 έως 3,5 ώρες ανάλογα το μοντέλο.

25/10/2017 Οι AV ραδιοενισχυτές της DENON θα είναι οι πρώτοι στον κόσμο που θα υποστηρίζουν DTS Virtual:X με αναβάθμιση από τον Νοέμβριο 2017!

Η DENON θα ενσωματώσει την νέα κωδικοποίηση ήχου DTS Virtual:X, πρώτη παγκοσμίως, σε όλους τους AV  ραδιοενισχυτές της του 2017 (πλην του AVR-X540T) με δωρεάν αναβάθμιση.

Τι ακριβώς είναι το  DTS Virtual:X?

Με τα συμβατικά ηχεία δαπέδου σε διαμόρφωση 5.1 ή 7.1 (η ακόμα και σε σύνθεση 2.1 θεωρητικά, χωρίς την ύπαρξη ηχείων οροφής, ύψους ή Dolby Atmos ), θα μπορείτε να απολαμβάνετε «εικονικά» ηχητικά αποτελέσματα ύψους από αποκωδικοποιήσεις stereo σε  DTS ή από πολυκάναλες αποκωδικοποιήσεις ήχου όπως DTS-HD, DTHS-HD MA καθώς και από DTS:X.

Πιο κάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο που ετοίμασε η DTS για μια σύντομη ενημέρωση:

https://www.youtube.com/watch?v=BVqGmpofMX0&feature=youtu.be.

 

Σημείωση: Το Virtual:X δεν θα υποστηρίζεται εάν στην διαμόρφωση των ηχείων σας περιλαμβάνονται ηχεία ύψους ή Dolby Atmos.

Τα πιο κάτω προϊόντα είναι προγραμματισμένα να αναβαθμιστούν με το DTS Virtual:X εντός του Νοεμβρίου 2017:

§   Denon AVR-X1400H

§   Denon AVR-X2400H

§   Denon AVR-X3400H

Ενώ τα παρακάτω την άνοιξη του 2018:

§   Denon AVR-X4400H

§   Denon AVR-X6400H

24/10/2017 Παρουσίαση του νέου HEOS Superlink
Ο HEOS Superlink, είναι ένας διαδικτυακός πολυζωνικός προενισχυτής ο οποίος σχεδιάστηκε ειδικά, έχοντας στο μυαλό μας τον εγκαταστάτη ηχητικών συστημάτων και την επιτυχία του προκατόχου του, του HEOS Link, ο οποίος παρέχει κάλυψη και στις τέσσερις ζώνες HEOS με ένα απλό σασί 1U (ύψους 4,45 cm).
Με την συνεργασία των περισσοτέρων γνωστών εταιρειών συσκευών ελέγχου όπως οι Control4, Crestron, RTI, URC, ELAN κ.ά. το HEOS Superlink είναι προσαρμόσιμο σχεδόν σε κάθε επαγγελματικής ποιότητας οικιακή εγκατάσταση.
Το HEOS SuperLink είναι μέρος των πολυζωνικών ηχητικών συστημάτων της DENON HEOS, που είναι σχεδιασμένα ειδικά για να προσφέρουν στους χρήστες την αγαπημένη τους μουσική παντού και πάντα στο χώρο τους. Μαζί ή ανεξάρτητα τα προϊόντα HEOS λειτουργούν σαν ισχυρά ασύρματα ηχεία Hi-Fi και αποδίδουν καθαρό, ακριβή και υψηλής ευκρίνειας ήχο.
Εκμεταλλευόμενοι το υπάρχον οικιακό δίκτυο καθώς και την εφαρμογή HEOS για iOS, Android and KindleFireTM, οι χρήστες μπορούν να εξερευνήσουν, να περιηγηθούν και να παίξουν μουσική από την μουσική τους βιβλιοθήκη μέσω των online μουσικών υπηρεσιών όπως Spotify®, Deezer, AmazonMusic®, TuneIn, Tidal, MOOD:Mix, Napster, SoundCloud και αρκετές άλλες και από χιλιάδες διαδικτυακούς σταθμούς ραδιοφώνου .
24/10/2017 Ο ραδιοενισχυτής AVR-X6400H διακρίθηκε με κριτική 5 αστεριών από το "What Hi-Fi?"

Στην κριτική του τον περιγράφει ως έναν πλήρως εξοπλισμένο ραδιοενισχυτή με χαρακτηριστικά και τεχνολογίες, όπως θα περίμενε κανείς από έναν σύγχρονο ραδιοενισχυτή οικιακού κινηματογράφου, ο οποίος επιπλέον αποδίδει εξαιρετικά αξιοποιώντας πλήρως τα χρήματα που κοστίζει.

Στην αναφορά σχετικά με την ηχητική του απόδοση, τον περιγράφουν ότι «προσφέρει άφθονη σιγουριά, έλεγχο και λεπτότητα μαζί με μια υγιή δόση δυναμισμού και εξαιρετικής απόδοσης περιφερειακό ήχο.

Εκπλήσσει με την μουσικότητά του και την ρευστή αίσθηση του δυναμισμού που σε κρατάει προσηλωμένο σε αυτά που διαδραματίζονται στην οθόνη».

Ο AVR-X6400Hείναι ένας υπέροχος εκτελεστής που του αξίζει να είναι σε κάθε χώρο οικιακού κινηματογράφου.

Για να διαβάστε την πλήρη κριτική του περιοδικού κάντε κλικ εδώ.

30/08/2017 Η DENON επεκτείνει την σειρά Design με δύο ενισχυτές και ένα CD

Ολόκληρη η σειρά Design της Denon έχει σχεδιαστεί για όσους θέλουν κόμπακτ διαστάσεις και κομψό σχεδιασμό. Ο νέος ενισχυτής PMA-60 αντικαθιστά τον PMA-50 ενώ ο PMA-30 είναι το νέο εισαγωγικό μοντέλο της σειράς. Επίσης το νέο DCD-100 σχεδιάστηκε να ταιριάζει με τον DRA-100 διαδικτυακό ραδιοενισχυτή.   Ο PMA-30 κοστίζει 399 €, ο PMA-60 599 € και το DCD-100 599 €.

Ο PMA-60 είναι ένας πλήρως ψηφιακός ενισχυτής που παράγει 50 W ανά κανάλι. Χάρη στην τελευταία τεχνολογία DDFA, προσφέρει βελτιωμένη απόδοση και εξαιρετικά χαμηλή παραμόρφωση. Η προηγμένη επεξεργασία επεξεργασίας AL32 της Denon και ο σχεδιασμός του ρολογιού παρέχουν ακριβή επεξεργασία των ψηφιακών σημάτων από αρχεία hi-res μέχρι 384KHz/32bit καθώς και DSD 2.8MHz, 5.6MHz και 11.2MHz.

Επίσης είναι εξοπλισμένος με είσοδο USB-B, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναπαραγωγή μουσικής απευθείας από τον υπολογιστή. Υπάρχει ακόμη Bluetooth με aptX και NFC, έχει δύο οπτικές και μία ομοαξονική ψηφιακή είσοδο καθώς και μια αναλογική είσοδο. Χάρη στην αντιστοίχιση της αντίστασης, η έξοδος ακουστικών είναι κατάλληλη για πολλά διαφορετικά μοντέλα ακουστικών.

Ο PMA-30, το εισαγωγικό μοντέλο της σειράς, παρέχει ισχύ εξόδου 2x40 W. Σε αντίθεση με το PMA-60 , έχει απλοποιήσει την ψηφιακή επεξεργασία και δεν έχει USB-B. Όπως ο PMA-60 έτσι και ο PMA-30 μπορεί να τοποθετηθεί τόσο οριζόντια όσο και κατακόρυφα, με την οθόνη OLED να ευθυγραμμίζεται σωστά. Είναι επίσης εξοπλισμένοι με έξοδο subwoofer και τηλεχειριστήριο.

Εκτός του DCD-50 CD  που είναι σχεδιασμένο για τον PMA-50 αλλά συνεχίζει να συμπληρώνει τον PMA-30 και τον PMA-60, τώρα   σχεδιάστηκε και κυκλοφορεί το DCD-100 που ταιριάζει με το υψηλότερου επιπέδου DRA-100.

Διαθέτει και τις 2 ομοαξονικές εξόδους και αναλογική. Περιλαμβάνει τηλεχειριστήριο συμβατό με τις άλλες συσκευές της σειράς  Design και υποστηρίζει εκτός από CD και αρχεία MP3 ή WMA σε εγγράψιμους δίσκους
30/08/2017 Βραβεία EISA 2017-18
Με χαρά σας ανακοινώνουμε τα προϊόντα των εταιρειών που αντιπροσωπεύουμε και διακρίθηκαν με το βραβείο EISA για το 2017-18.
Είναι τα πιο κάτω:

• Denon HEOS AVR: EISA HOME THEATRE SOLUTION 2017-2018
• DALI PHANTOM S Series: EISA HOME THEATRE HIGH-END 2017-2018
• Denon AH-D7200: EISA HEADPHONES 2017-2018
• Q Acoustics Concept 500: EISA FLOORSTANDING LOUDSPEAKER 2017-2018
• DALI SPEKTOR 6: EISA BEST VALUE LOUDSPEAKER 2017-2018

07/06/2017 To BluOS της Bluesound επέλεξε η Dali

Το  BluOS θα το δούμε για πρώτη φορά σε προϊόντα της Dali. Είναι ένα multi-room audio σύστημα που το δημιούργησε η καναδική Bluesound που ανήκει στην Lenbrook International, την ίδια εταιρεία που έχει τη Nad και την PSB. Το σύστημα αυτό μπορεί να διαχειριστεί τοπικά και δικτυακά αρχεία και πηγές, υποστηρίζοντας πλήρως hi-res αναπαραγωγή έως και 24bit/192kHz, αλλά και FLAC, WAV και MQA, γενικά όλα τα φορμά ήχου.

Επίσης επιτρέπει τη συνεργασία μεταξύ συσκευών διαφορετικών κατασκευαστών, παρέχοντας έτσι μεγάλη ευκολία στη χρήση και μεγάλη αξιοπιστία στη μουσική αναπαραγωγή. Επιπλέον το BluOS υποστηρίζει τις υπηρεσίες μουσικού streaming, όπως το Tidal, το Qobuz και το Deezer. 

Το hub της Dali θα λέγεται Calisto.

22/05/2017 Denon AVR-X2400H and AVR X1400H: Οι επόμενοι

Είναι δύο ενισχυτές AV με ενσωματωμένη τεχνολογία multiroom το σύστημα Heos.

O μικρός AVR-X1400H είναι 7.2 καναλιών ισχύος 7x80W στα 8Ω, είναι συμβατός με Dolby Atmos και DTS: X (έως 5.1.2) και HDR αλλά και με έξι HDMI εισόδους και μία έξοδο.

Κατά τα άλλα έχει AirPlay και Bluetooth, αλλά πιάνει και μουσικές υπηρεσίες όπως Spotify Connect, Tidal, Deezer, JUKE!, Napster και SoundCloud.

Από αρχεία παίζει DSD (2.8 / 5.6MHz), FLAC, ALAC και WAV, ενώ το σύστημα ισοστάθμισης είναι το Audyssey MultEQ XT. Υποστηρίζει ακόμη την εφαρμογή Audyssey MultEQ (που κοστίζει 19,99 € στα καταστήματα των app.

 

Ο μεγαλύτερος AVR-X2400H είναι 7.2 καναλιών με 7x95W στα 8Ω. Εδώ έχουμε 8 εισόδους HDMI, και 2 εξόδους HDMI, ζώνες για να παρακολουθήσετε μια ταινία ενώ ακούτε μουσική σε ένα άλλο δωμάτιο. Υπάρχει Audyssey MultEQ XT για ισοστάθμιση τόσο για μουσική όσο και για home cinema.

Έχει Dolby Atmos και DTS:X, Bluetooth και πλήρη συνδεσιμότητα με το δίκτυο μέσω Ethernet ή Wi-Fi με διπλή κεραία.

Επίσης ο AVR-X2400H έχει πρόσβαση σε πολλαπλές πηγές μουσικής συμπεριλαμβανομένων των Apple AirPlay, δικτυακών συσκευών αποθήκευσης (NAS), διαδικτυακό ραδιόφωνο και Spotify Connect, Deezer, Tidal και JUKE!. Ακόμη παίζει DSD 5,6 MHz και υποστηρίζει αρχεία υψηλής ανάλυσης ήχου όπως FLAC, AIFF και DSD.

Κυκλοφορούν τον Ιούνιο του 2017 με τιμές €559,00 & €699,00 αντίστοιχα.

09/05/2017 Νέες βάσεις Vogel’s στη σειρά Next!

Τα νέα μοντέλα της Vogels στη σειρά Next προσθέτουν περισσότερη ευχρηστία στην TV σας.

 Όλες είναι κατάλληλες για οθόνες μεγέθους  40″ - 65″ (102 - 165 cm)

Στην ήδη γνωστή DesignMount NEXT 7345 προστέθηκαν και οι πιο κάτω:

MotionMountNEXT 7355

Βάση τοίχου ηλεκτροκίνητη πλήρους κίνησης που στρέφεται αυτόματα όταν ανοίγει/κλείνει η TV σας

Ρυθμιζόμενη μέσω εφαρμογής για καλύτερη λειτουργικότητα

SoundMount - NEXT 8365

Λύση όλα-σε-ένα:
Βάση τοίχου πλήρους κίνησης με ενσωματωμένη Ηχομπάρα και Υπογούφερ

MotionSoundMount – NEXT 8375

Βάση τοίχου ηλεκτροκίνητη πλήρους κίνησης με ενσωματωμένη Ηχομπάρα και Υπογούφερ

Επίσης ρυθμιζόμενη μέσω εφαρμογής

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ https://www.vogels.com/en/c/#

 και στα συνεργαζόμενα καταστήματα.

Και τιμοκαταλόγους εδώ

http://www.kinotechniki.gr/pricelist/VOGELS_NEXT.pdf


04/05/2017 Denon D-M41: Ολοκληρωμένο στερεοφωνικό

Με το micro Hi-Fi σύστημα D-M41 η Denon οδηγεί την εξέλιξη της σειράς Μ, αφού περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, συνδεσιμότητα Bluetooth, νέο κύκλωμα διακριτού ενισχυτή για καλό ήχο και νέα εμφάνιση. Επιπλέον το σύστημα έχει δύο ψηφιακές οπτικές εισόδους για σύνδεση τηλεόρασης, PC ή άλλων ψηφιακών πηγών. Το D-M41 έχει επίσης CD player που παίζει MP3 και WMA, ενώ δεν απουσιάζει το ραδιόφωνο.

Ο ενισχυτής έχει ισχύ 2x30W με απλή σχεδίαση για την αποφυγή των θορύβων, υπάρχει διαχωρισμός των αναλογικών και ψηφιακών κυκλωμάτων και ξεχωριστή γείωση του σήματος.

Ο χρήστης θα βρει ακόμη έξοδο προενισχυτή για ενεργό υπογούφερ, υποδοχή ακουστικών και ένα ζεύγος ξύλινων ηχείων δύο δρόμων (τα SC-M41).


Θα είναι διαθέσιμο τον Ιούνιο του 2017 σε ασημί και μαύρο χρώμα και η τιμή του είναι € 339 και των ηχείων € 120.

03/05/2017 Οι νέοι ενισχυτές AV 2017-18 για την Denon.

Ο πρώτος εισαγωγικός ενισχυτής είναι ο AVR-X540BT που είναι 5.2 καναλιών με ενσωματωμένο Bluetooth. Πρόκειται για συσκευή που κοστίζει 329 ευρώ και με υποστήριξη HDCP 2.2 σε περιεχόμενο 4K Ultra HD.

Η ισχύς του ενισχυτή είναι 130W στο ένα κανάλι, ενώ έχει πέντε εισόδους HDMI και μια έξοδο.

Υποστηρίζει συστήματα Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio, παίζει αρχεία MP3, WMA, FLAC και MPEG-4 / AAC από τη θύρα USB στην πρόσοψη και ελέγχεται με app.

Έχει συνδέσεις για δύο υπογούφερ, συνοδεύεται με μικρόφωνο για γρήγορη εγκατάσταση και ρύθμιση, ενώ έχει και χαμηλή κατανάλωση ρεύματος.

Θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη Μαΐου.

10/04/2017 Νέα εφαρμογή Audyssey MultEQ της Denon

Σας ενημερώουμε ότι είναι πλέον διαθέσιμη η εφαρμογή Audyssey App μέσω του iTunes store και του Google Play store και αφορά στην τελευταία σειρά των Ραδιοενισχυτών της DENON, τους AVR-X6300H, AVR-X4300H, AVR-X3300W, AVR-X2300W & AVR-X1300W.
Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει την πιο λεπτομερή ισοστάθμιση του χώρου, την εξατομίκευση των ρυθμίσεων του equalizer και άλλα πολλά σημαντικά πλεονεκτήματα. Το κόστος της εφαρμογής και στις δύο πλατφόρμες είναι € 19,99.

 
20/03/2017 Denon HEOS bar και HEOS subwoofer

Επεκτείνει το multiroom σύστημά της η Denon, το Heos, με δύο ακόμη συσκευές. Μια ηχομπάρα, την HEOS bar και με ένα υπογούφερ το HEOS subwoofer.

Η HEOS Bar είναι ένα ηχείο 3.0 καναλιών με τεχνολογία Denon DSP. Έχει 9 μεγάφωνα σε κλίση 45 μοιρών ώστε να κατανέμεται ο ήχος μέσα στο δωμάτιο. Μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από την τηλεόραση ή στον τοίχο. Έχει 4xHDMI και αποκωδικοποιεί Dolby True HD, Dolby Digital και DTS-HD. Επειδή είναι δικτυακή λόγο multiroom λαμβάνει υπηρεσίες όπως Spotify, TIDAL, Napster, Deezer, Soundcloud, Mood:Mix, Juke και TuneIn Radio.

Είναι Bluetooth και παίζει high resolution αρχεία όπως DSD, ALAC και FLAC.

Μετά υπάρχει το υπογούφερ HEOS subwoofer με μεγάφωνο 14 εκατοστών και ενισχυτή τάξης Δ. Αυτό ρυθμίζεται μέσω app και συνεργάζεται με το υπόλοιπο Ηeos σύστημα. Τοποθετείται οριζόντια ή κάθετα.
Κυκλοφορούν τον Απρίλιο.

15/03/2017 Νέος ενισχυτής home cinema της Denon από τη σειρά Heos!

Κομψός είναι ο νεοφερμένος ενισχυτής home cinema της Denon από τη σειρά Heos, ονομάζεται AVR και είναι ο πρώτος 5.1 καναλιών στο είδος του. Δέχεται τόσο τα υπάρχοντα ηχεία όσο και τα Heos ασύρματα ηχεία. Ο Heos AVR θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2017.

 Πρόκειται για έναν δικτυακό ενισχυτή AV που για εμπρός δέχεται κανονικά ηχεία με καλώδια και για surround τα ασύρματα Heos. Έχει κομψή σχεδίαση με σασί αλουμίνιου, μεγάλο ρυθμιστικό έντασης, ενώ η ισχύ του είναι 5x65W στα 6Ω με ενισχυτικά τάξης Δ, ενώ φέρει 4xHDMI με συμβατότητα 4K/UHD και μια έξοδο HDMI.

 Υπάρχει υποστήριξη Bluetooth, συνδέεται με το οικιακό δίκτυο για πρόσβαση σε όλες τις σχετικές υπηρεσίες streaming μουσικής, όπως Spotify, Tidal, Napster, Deezer, SoundCloud, Mood:Mix, Juke και TuneIn Radio.

 Από home cinema συστήματα υποστηρίζει DTS:X και Dolby TrueHD, ενώ παίζει και πολυκάναλο stereo.

20/02/2017 Νέα βάση της Vogel’s για τηλεοράσεις OLED της LG

Τελευταία παρατηρείται μία εντυπωσιακή άνοδος των πωλήσεων των τηλεοράσεων OLED της LG, Πανευρωπαϊκά όπως και στην Ελλάδα.

Λόγω του ιδιαίτερου πλαισίου VESA που διαθέτουν, απαιτείται ειδική βάση για τοίχο. Για το σκοπό αυτό η Vogel’s δημιούργησε μία βάση εξαιρετικής αισθητικής για αυτού του τύπου τις τηλεοράσεις της LG, την NEXT 7346.

Είναι διαθέσιμη

20/02/2017 Dali Spektor: Ο ποιοτικός ήχος πιο προσιτός από ποτέ!

H Dali παρουσιάζει τη νέα της σειρά ηχείων Spektor. 

Η νέα αυτή σειρά, η Spektor, αντιπροσωπεύει τον πραγματικό ποιοτικό Hi-Fi ήχο της Dali, σε τιμές που δεν έχουν υπάρξει για την Dali προηγουμένως. Η πολυετής τεχνολογική εξέλιξη της Dali σε συνδυασμό με την εμπειρία της να κατασκευάζει και όχι απλώς να σχεδιάζει τα μεγάφωνα των ηχείων της, της δίνει την μοναδική ευκαιρία να λανσάρει αυτή τη νέα σειρά ηχείων σε πολύ λογική τιμή.

Τέσσερα διαφορετικά μοντέλα απαρτίζουν τη νέα αυτή σειρά. Δύο ηχεία ραφιού (τοίχου ή βάσης), ένα μεγάλο δαπέδου και ένα κεντρικό που συμπληρώνει κάθε εφαρμογή πολυκάναλου ήχου. Πρόκειται για τα μοντέλα Spektor 1, Spektor 2, Spektor 6 και Spektor Vokal αντίστοιχα.

Τα νέα αυτά μοντέλα είναι διαθέσιμα.

20/02/2017 Denon AH-D7200 νέα reference ακουστικά!

Πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας και εξέλιξης μεταφέρουν τα νέα ακουστικά αναφορά της Denon. Τα AH-D7200 έχουν σχεδιαστεί για εκείνους που η ακρόαση με ακουστικά είναι και απόλαυση εκτός από άνεση.

 Τα μεγάφωνα είναι τοποθετημένα μέσα σε αληθινό ξύλο καρυδιάς, το οποίο αποτελεί το εξωτερικό μέρος των ακουστικών. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από την πολυτέλεια, προσφέρεται ακόμα περισσότερη μόνωση από το συμπαγές του υλικού, μοιάζοντας ο ήχος να βγαίνει από καμπίνα ηχείου αντί για ακουστικά. Επίσης τα ακουστικά έχουν σχεδιαστεί για να είναι όσο το δυνατό πιο άνετα. Το τα εαρ cups είναι αναρτημένα σε αλουμινένια στελέχη ενώ η στέκα έχει αληθινό δέρμα.

Είναι διαθέσιμα.

24/10/2016 Νέοι Ραδιοενισχυτές AVR-X4300H & AVR-X6300H
Παραλήφθηκαν και διατίθενται οι δύο κορυφαίοι ραδιοενισχυτές της  DENON ο AVR-X4300HBK & SL και ο AVR-X6300HBK & SL με ενσωματωμένο HEOS!
30/08/2016 Η Denon παρουσιάζει τους δύο νέους ραδιοενισχυτές home cinema με Dolby Atmos, DTS: X και multi-room.

 Η DENON ανακοινώνει τους δύο νέους high-end ενισχυτές home cinema. Αυτοί είναι οι AVR-X4300H και AVR-X6300H. Η μεγάλη καινοτομία σε αυτούς είναι η συμβατότητά τους με τα πολυζωνικά συστήματα HEOS! Με αυτόν το τρόπο είναι δυνατόν ο έλεγχος της αναπαραγωγής της μουσικής με όλα τα άλλα συμβατά προϊόντα της DENON.

Και οι δύο περιλαμβάνουν υποστήριξη ήχου Dolby TrueHD DTS-HD Master Audio, Dolby Atmos και DTS: X . Διαθέτουν εισόδους HDMI 2.0a HDCP 2.2 (και επομένως είναι συμβατοί με HDR και BT.2020). Επίσης είναι εφοδιασμένοι με τις  τεχνολογίες Audyssey MultEQ XT32 Audyssey Dynamic Volume , Dynamic EQ και SUB EQ HT .
 

Η διαθεσιμότητά τους θα ανακοινωθεί από την Εταιρεία μας.

Στον πιο κάτω σύνδεσμο μπορείτε να παρακολουθήσετε σχετικό ενημερωτικό βίντεο
https://youtu.be/IrMlVWSuHq8

23/08/2016 Αναβάθμιση των ραδιοενισχυτών της DENON με την αποκωδικοποίηση DTS:X!

Με ευχαρίστηση σας ενημερώνουμε για τις ημερομηνίες που θα μπορείτε να αναβαθμίσετε τους ραδιοενισχυτές σας DENON με τον νέο αποκωδικοποιητή ήχου DTS:X

Αυτός ο νέος αποκωδικοποιητής, διάδοχος του γνωστού DTS HD,στοχεύει στη δημιουργία ενός πολυδιάστατου ήχου που περιβάλλει τον ακροατή και του δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεται "μέσα" στή δράση!

Το μεγάλο του δε πλεονέκτημα είναι ότι μπορεί να σεταριστεί με τα υπάρχοντα ηχεία χωρίς την προσθήκη επιπλέον ηχείων "ύψους"!

Πιο κάτω αναφέρονται οι σχετικές ημερομηνίες που μπορείτε να κάνετε την αναβάθμιση.

Μοντέλα Ραδ/των Ημερομηνία αναβάθμισης

AVR-X2200W             17-Αυγ
AVR-X1200W             29-Αυγ
AVR-X3200W             29-Αυγ
AVR-X1300W             16-Σεπτ
AVR-X2300W             27-Σεπτ
AVR-X3300W             27-Σεπτ

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι τα επερχόμενα μοντέλα των ραδιοενισχυτών της DENON θα έχουν ενσωματωμένο το DTS:X

08/07/2016 O AVR-2300W συνεχίζει τις επιτυχίες του προκατόχου του!
Εξαιρετική κριτική και 5 αστέρια στο WHAT HI-FI? του Αυγούστου!
Μερικά αποσπάσματα από την κριτική: " ...ακούγεται όμορφα και ισορροπημένα. Σε οποιονδήποτε συνδυασμό-5.1, 7.1, stereo και Dolby Atmos 5.1.2 μας εντυπωσίασε..."
"...είναι ξεκάθαρα καλύτερος από τον ταλαντούχο προκάτοχό του και προσφέρει την ίδια απροβλημάτιστη εμπειρία στον χρήστη. Στην ίδια δε τιμή με τον προηγούμενο γίνεται ακόμα μεγαλύτερη ευκαιρία..."
"...αυτή την στιγμή είναι ο καλύτερος ενισχυτής στην κατηγορία τιμής του..."
Συμπέρασμα:
"Ο AVR-X2300W δεν κάνει επανάσταση γιατί δεν χρειαζόταν. Είναι γενικά ένα εξαίσιο ηχητικό μηχάνημα, άρτια εξοπλισμένο"
29/06/2016 Το πρώτο βραβείο του AVR-X2300W!
Δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει ο AVR-X2300W και απέσπασε, όπως και ο προηγούμενος, 5 αστέρια στην πρόσφατη κριτική του WHAT HI-FI?!

Στον πιο κάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε όλη την  κριτική…
http://www.whathifi.com/denon/avr-x2300w/review

και εδώ μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο...
https://www.youtube.com/watch?v=yMRIUZgrgGM


Ο Denon AVR-X7200WA πήρε σημαντική διάκριση στο συγκριτικό τεστ του AV Forums που τον ανακήρυξε ως τον κορυφαίο ενισχυτή της κατηγορίας του, ξεπερνώντας σημαντικούς ανταγωνιστές όπως Anthem, Arcam, Pioneer  και Yamaha.  

Στο παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες τεστ:
https://www.avforums.com/review/high-end-av-receiver-group-test.12607

Μερικά αποσπάσματα από τα αναφερόμενα γι ’αυτόν στο AV Forum:

«Νικητής όλων είναι ο  Denon AVR-X7200WA! Αυτός ο 9-κάναλος ραδιοενισχυτής, ο οποίος είναι τοποθετημένος στο μέσον της κατηγορίας τιμής του τεστ, διακρίνεται σε κάθε κατηγορία που εξετάστηκε. Είναι πανέμορφος και σε σχεδίαση και σε κατασκευή. Τα μενού, οι πίσω συνδέσεις και το τηλεχειριστήριο είναι καλοσχεδιασμένα και εύκολα στη χρήση. Η διαδικασία ρύθμισης είναι απλή και εύκολη να την ακολουθήσεις και μέχρι και η συσκευασία του είναι  αξιοπρόσεκτη.»

«Ο  DENON αποδίδει εξαιρετικά και στην μουσική και σε ταινίες ενώ διαχειρίζεται όλα τα καθηλωτικά ηχητικά φορμά με μεγάλη ευκολία. O AVR-X7200WA αναπαράγει τέτοια ένταση και έκρηξη που δεν αισθανθήκαμε με κανέναν άλλο ραδιοενισχυτή στο τεστ {…} κανένας άλλος δεν τα κάνει όλα τόσο καλά και γι’ αυτόν τον λόγο είναι ό νικητής της συγκριτικής μας δοκιμής.»

Ο Denon AVR-X7200WA ανακηρύχτηκε ο κορυφαίος AV Receiver στο συγκριτικό τεστ του AV Forums!
29/06/2016 Video στο Youtube για τα Q-Acoustics σειρά 3000
Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα ενδιαφέρον video για την σειρά 3000 της Q-Acoustics και εάν θέλετε να το ενσωματώσετε στο site σας...

https://www.youtube.com/watch?v=2qSviZG-E2g
29/06/2016 Νέο DENON AVR Remote App
Η νέα εφαρμογή για iOS, Android και Kindle Fire σας παρέχει μία απαράμιλλη δυνατότητα ελέγχου και εντολών των διαδικτυακών AVR της DENON. Από τα πιο αξιοσημείωτα νέα χαρακτηριστικά είναι η δυνατότητα διαχείρισης της σειράς αναπαραγωγής τραγουδιών κατά την διάρκεια ακρόασης! Έτσι τα επιλεγμένα κομμάτια ή άλμπουμ μπορούν να διαχειριστούν πολύ εύκολα και να δημιουργήσετε νέες λίστες τραγουδιών.

Μαζί με τα πολλά νέα χαρακτηριστικά, η εφαρμογή αυτή έχει πλήρως αναδιοργανωθεί και σε επίπεδο γραφικών και interface, σας παρέχει πλήρη έλεγχο του ραδιοενισχυτή σας καθώς και πρόσβαση στο μενού ρυθμίσεών του. Υποστηρίζεται από τους AVR του 2016 (AVR-X6200, AVR-X4200, AVR-X3200, AVR-X2200 & AVR-X1200).

Στους πιο κάτω συνδέσμους μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή ανάλογα με την συσκευή σας.

20/06/2016 ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΡΑΔΙΟΕΝΙΣΧΥΤΕΣ AVR-X ΤΗΣ DENON

Εντός των ημερών παραλαμβάνονται οι νέοι ραδιοενισχυτές της DENON, ο AVR-X1300 & AVR-X2300. Σε σχέση με τους προηγούμενους (AVR-X1200 & AVR-X2200) είναι βελτιωμένοι στα πιο κάτω:

1.Καλύτερος ήχος

2.Βελτιωμένες λειτουργίες GUI

3.Αύξηση της χρονικής καθυστέρησης σε 500ms ( κατάλληλη για οθόνες 4Κ)

4.Υποστήριξη  WiFi 5GHz, DSD5,6 & Audyssey App.

Οι λιανικές τιμές παραμένουν ίδιες με τα προηγούμενα μοντέλα δηλ.

€ 559  ο AVR-X1300W και € 699 ο AVR-X2300W.

31/05/2016 Ο Denon AVR-X7200WA ανακηρύχτηκε ο κορυφαίος AV Receiver στο συγκριτικό τεστ του AV Forums!

Ο Denon AVR-X7200WA πήρε σημαντική διάκριση στο συγκριτικό τεστ του AV Forums που τον ανακήρυξε ως τον κορυφαίο ενισχυτή της κατηγορίας του, ξεπερνώντας σημαντικούς ανταγωνιστές όπως Anthem, Arcam, Pioneer  και Yamaha.  

Στο παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες τεστ:

https://www.avforums.com/review/high-end-av-receiver-group-test.12607

Μερικά αποσπάσματα από τα αναφερόμενα γι ’αυτόν στο AV Forum:

«Νικητής όλων είναι ο  Denon AVR-X7200WA! Αυτός ο 9-κάναλος ραδιοενισχυτής, ο οποίος είναι τοποθετημένος στο μέσον της κατηγορίας τιμής του τεστ, διακρίνεται σε κάθε κατηγορία που εξετάστηκε. Είναι πανέμορφος και σε σχεδίαση και σε κατασκευή. Τα μενού, οι πίσω συνδέσεις και το τηλεχειριστήριο είναι καλοσχεδιασμένα και εύκολα στη χρήση. Η διαδικασία ρύθμισης είναι απλή και εύκολη να την ακολουθήσεις και μέχρι και η συσκευασία του είναι  αξιοπρόσεκτη.»

«Ο  DENON αποδίδει εξαιρετικά και στην μουσική και σε ταινίες ενώ διαχειρίζεται όλα τα καθηλωτικά ηχητικά φορμά με μεγάλη ευκολία. O AVR-X7200WA αναπαράγει τέτοια ένταση και έκρηξη που δεν αισθανθήκαμε με κανέναν άλλο ραδιοενισχυτή στο τεστ {…} κανένας άλλος δεν τα κάνει όλα τόσο καλά και γι’ αυτόν τον λόγο είναι ό νικητής της συγκριτικής μας δοκιμής.»

27/01/2016 Denon PMA-2500NE and DCD-2500NE Ενισχυτής και player

Δύο νέα μοντέλα ανακοινώσε η Denon, τον ολοκληρωμένο ενισχυτή PMA-2500NE και το CD/SACD player DCD-2500NE. Ο ενισχυτής κοστίζει 2.499 ευρώ και το player 1.999 ευρώ.

O ενισχυτής φέρει ενσωματωμένο DAC με δυνατότητα DSD και PCM (384ΚΗz/32bit) και ισχύ 2x160W στα 4Ω. Έχει ψηφιακές εισόδους, USB DAC και επεξεργασία AL32 processing plus της Denon.

H κατασκευή του είναι σε έξι σασί για την καταστολή θορύβων, υπάρχει οθόνη ενδείξεων OLED και ενσωματωμένο MM και MC phono stage.


Το player είναι και αυτό υψηλής κατηγορίας με ικανότητα να παίζει Flac, WAV, DSD και άλλα αρχεία εκτός από δίσκους.

Έχει ξεχωριστό τροφοδοτικό για τα αναλογικά και τα ψηφιακά τμήματα, κατάσταση Pure Direct, ενώ έχει και κεντρικό master clock.

27/10/2015 HEOS 3, 5, 7 και με Bluetooth!

Τώρα μπορείτε να απολαύσετε την μουσική σας όπου και αν βρίσκεσθε χωρίς να χρειάζεστε σύνδεση Wi-Fi! Πλέον κάθε συσκευασία των ασύρματων ηχείων HEOS 3, 5 & 7 (όπως και το HEOS 1) περιλαμβάνει δωρεάν αντάπτορα  που προσθέτει την λειτουργία Bluetooth στα ηχεία αυτά. 

Και επειδή η DENON φροντίζει πάντα τα προϊόντα της να αναβαθμίζονται, όσοι έχουν προμηθευτεί κάποιο από αυτά τα ηχεία (HEOS 3, 5, 7) χωρίς τον αντάπτορα, μπορούν να τον προμηθευτούν δωρεάν από το κατάστημα αγοράς.

06/10/2015 Νέ video στο YouTube σχετικά με τους νέους AVR-X4200W & 7200WA

Στους πιο κάτω συνδέσμους μπορείτε να παρακολουθήσετε μερικά ενδιαφέροντα video σχετικά για τους Ραδιοενισχυτές AVR-X5200W & AVR-X7200WA: https://www.youtube.com/watch?v=FV7wnIXN4Kg

 https://www.youtube.com/watch?v=624hvOCIj0I


30/09/2015 Άλλη μια θαυμάσια κριτική για το Q Acoustics 3020

Άλλη μια θαυμάσια κριτική για το Q Acoustics 3020. Αυτή τη φορά στον δικτυακό τόπο AV Forums.

Την πλήρη κριτική μπορείτε να την διαβάσετε εδώ: https://www.avforums.com/review/q-acoustics-3020-speaker-review.11783
29/09/2015 5 Αστέρια για το Q-Acoustics 3020 στο Hi-Fi Choice Οκτωβρίου!

Το Q Acoustics 3020 απέσπασε 5 αστέρια στο συγκριτικό τεστ του περιοδικού Hi-Fi Choice, τεύχος Οκτωβρίου με εξαιρετική κριτική και υπερισχύοντας των υπολοίπων συγκρινόμενων ηχείων, αν και ήταν τα μικρότερα σε μέγεθος και τα χαμηλότερα σε τιμή!

Το Hi-Fi Choice έγραψε:

«Τα καταφέρνει καλά, πάνω από την κατηγορία του»

«Γρήγορο, συνεκτικό και εξαιρετικά ελκυστικό»

«Ελκυστικός, ακριβής ήχος που συνοδεύεται από εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;»

31/08/2015 Διάκριση των πολυζωνικών συστημάτων HEOS από την EISA

Το βραβείο EISA για τα πολυζωνικά συστήματα απέσπασαν φέτος  τα συστήματα της DENON τα HEOS! Η HEOS της DENON διαθέτει όλες τις συσκευές που απαιτούνται ώστε να δημιουργηθεί ένα ευέλικτο ηχητικό σύστημα για το σπίτι όπως τα ηχεία HEOS 1, 3, 5 και 7 είτε μόνα τους είτε σε συνδυασμό με τον  εξαιρετικό ενισχυτή   HEOS Amp και τον προενισχυτή HEOS Link. Επίσης το HEOS Home Cinema είναι τέλειο για την τοποθέτηση κάτω από την τηλεόραση σαν soundbar ενώ το HEOS Extend είναι ο ιδανικός τρόπος διεύρυνσης του Wi-Fi σας.  Όλα αυτά ρυθμίζονται και λειτουργούν με την εφαρμογή HEOS App (iOS και Android) ενώ οι Spotify, Deezer and TuneIn μουσικές υπηρεσίες είναι μερικές από τις ενσωματωμένες εφαρμογές.

Ικανά να αναπαράγουν εντυπωσιακά βαθύ μπάσο, ισορροπημένα μεσαία  και ήχο που γεμίζει το χώρο αποτελούν την τέλεια λύση  για τον διαμοιρασμό του ήχου σε όλο το σπίτι.

18/08/2015 Οι νέοι ραδιοενισχυτές AVR-X1200W και AVR-X2200W παρελήφθησαν και είναι διαθέσιμοι..

Οι ραδιοενισχυτές αυτοί αποδίδουν εξαιρετικά, καλύπτοντας τις απαιτήσεις κάθε λάτρη του home theatre. Ενσωματώνουν πολλά εξελιγμένα χαρακτηριστικά μεταξύ των οποίων είναι η συνδεσιμότητα με Bluetooth και Wi-Fi,  η συμβατότητα με τις τελευταίες HDCP 2.2 προδιαγραφές που απαιτούνται για την αναπαραγωγή περιεχομένου 4K ULTRA HD copy-protected καθώς και 3D συμβατότητα σε όλες τις εισόδους HDMI.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στους Επίσημους μεταπωλητές μας και Συνεργάτες μας.

 

29/07/2015 Τεστ για το σύστημα οικιακού κινηματογράφου Q Acoustics 3000 Series 5.1
Το μεγάλης δημοτικότητας και επιρροής site για τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά, το AVForums.com επιβράβευσε με το Q Acoustics 3000 Series 5.1 με  Best Buy.
Πιο κάτω μερικά από τα σχόλια στο τεστ:
  • ειλικρινά εξαιρετικός ήχος που δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα που έχω ακούσει ως τώρα, σ` αυτή την τιμή
  • Ακόμα και σε εντάσεις αντικοινωνικές ο ήχος των 3000 παραμένει αξιόπιστος, εκλεπτυσμένος και λεπτομερής
  • Πολύ λίγα συστήματα κοντά σε αυτήν την τιμή μπορούν με τέτοια άνεση να διακριθούν
  • Είναι ένα πραγματικά εξαιρετικό σύστημα ηχείων και δικαιώνουν την διάκριση Best Buy
Αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες, εδώ:
https://www.avforums.com/review/q-acoustics-3000-5-1-speaker
14/07/2015 Τα HEOS νικητές στο τεστ του Τ3 έναντι των SONOS και Bluesound!

Τα πολυζωνικά συστήματα   της DENON  τα HEOS επιβραβεύτηκαν στο αντίστοιχο τεστ που διενήργησε το Αγγλικό περιοδικό Τ3 με αντιπάλους τα αντίστοιχα SONOS και Bluesound! Κατέκτησε την κορυφή στο σύνολο της βαθμολογίας (  T3 5 star Best on Test ) καθώς και το βραβείο T3 5 Star Platinum Awards.  Σύμφωνα με την ετυμηγορία του Τ3: : “ Το HEOS της Denon είναι το πολυζωνικό σύστημα της επιλογής μας. Πλούσιο σε δυνατότητες και μουσικότητα υποστηριζόμενο  από σύνδεση USB και εύχρηστη εφαρμογή, είναι ένας πρωταγωνιστής!"

17/06/2015 Παραλαμβάνεται ο νέος AVR-X520BT!

Ο νέος ραδιοενισχυτής AVR-X520BT, 5.2 καναλιών, με Bluetooth και δυνατότητα αναπαραγωγής προγράμματος 4Κ ULTRA HD παραλαμβάνεται και θα είναι διαθέσιμος από τις 25/6/2015.

Όπως έχουμε ήδη ενημερώσει ο ραδιοενισχυτής αποδίδει εξαιρετικά καλύπτοντας τις απαιτήσεις του λάτρη του home theatre, στην εισαγωγική κατηγορία. Ενσωματώνει πολλά εξελιγμένα χαρακτηριστικά μεταξύ των οποίων είναι η συνδεσιμότητα με Bluetooth,  η συμβατότητα με τις τελευταίες HDCP 2.2 προδιαγραφές που απαιτούνται για την αναπαραγωγή περιεχομένου 4K ULTRA HD copy-protected καθώς και 3D συμβατότητα σε όλες τις εισόδους HDMI.

 

10/06/2015 Υψηλή Πιστότητα-Υψηλή αξία-Προσιτή τιμή

Η DENON παρουσιάζει τον νέο AVR-X520BT ραδιοενισχυτή  5.2 καναλιών, με Bluetooth και δυνατότητα αναπαραγωγής προγράμματος 4Κ ULTRA HD.

Ο νέος αυτός ραδιοενισχυτής αποδίδει εξαιρετικά καλύπτοντας τις απαιτήσεις του λάτρη του home theatre, στην εισαγωγική κατηγορία. Ενσωματώνει πολλά εξελιγμένα χαρακτηριστικά μεταξύ των οποίων είναι η συνδεσιμότητα με Bluetooth,  η συμβατότητα με τις τελευταίες HDCP 2.2 προδιαγραφές που απαιτούνται για την αναπαραγωγή περιεχομένου 4K ULTRA HD copy-protected καθώς και 3D συμβατότητα σε όλες τις εισόδους HDMI.

Αναμένεται εντός του Ιουνίου 2015 και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στους «Επίσημους Μεταπωλητές» μας και στην Εταιρεία μας.

20/05/2015 ΝΕΟ ΗΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ HEOS by DENON

HEOS 1 και HEOS 1 GoPack, τα νέα μοντέλα της HEOS by DENON που μεταφέρουν τη μουσική σας κυριολεκτικά παντού με απαράμιλλη ποιότητα.

Το HEOS 1 είναι το νέο ευέλικτο πολυζωνικό ηχείο της σειράς HEOS, που μπορεί να αναπαράγει μουσική από διάφορες πηγές όπως smart phones, μουσικές υπηρεσίες cloud, USB, NAS, PC κλπ. Τα δύο μεγάφωνά του τα οδηγεί ένας δικάναλος class D ενισχυτής.

Μπορεί να συνδυαστεί με δεύτερο HEOS 1 και να δημιουργηθεί ένα εξαιρετικό Stereo ζευγάρι.

Επίσης μπορεί να συνδυαστεί (προαιρετικά) με το σύστημα μπαταρίας HEOS 1 GoPack που του προσφέρει αυτονομία 6 ωρών αναπαραγωγής και το μετατρέπει και σε Bluetooth.

Αναμένονται στην Ελληνική αγορά εντός του Ιουνίου, σε μαύρο και άσπρο χρώμα

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα συνεργαζόμενα με εμάς Καταστήματα καθώς και στο Site μας

22/04/2015 5 Αστέρια για το νέο ηχείο της Q-Acoustics το QA3020

 Το What Hi-Fi βραβεύει με 5 αστέρια το QA3020, το ηχείο βάσης της νέας σειράς της Q-Acoustics. Το εντυπωσιακό στη κριτική του είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα στα αρνητικά στοιχεία!

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο πιο κάτω σύνδεσμο:

http://www.whathifi.com/q-acoustics/3020/review

21/04/2015 H DENON αναβαθμίζει τον κορυφαίο Ραδιοενισχυτή της, τον AVR-X7200W με το HDCP 2.2
Η εκ των κορυφαίων κατασκευαστριών συστημάτων οικιακής ψυχαγωγίας στον κόσμο, η DENON, επιβεβαίωσε την δυνατότητα μηχανικής αναβάθμισης του AVR-X7200W. Συγκεκριμένα οι κάτοχοι του συγκεκριμένου Ραδιοενισχυτή, θα μπορούν να τον αναβαθμίσουν ώστε να υποστηρίζει το HDCP 2.2 πρωτόκολο προστασίας αντιγραφής, το οποίο είναι απαραίτητο για την αναπαραγωγή περιεχομένου 4Κ Ultra-HD. Η αναβάθμιση αυτή, για την οποία απαιτείται  μετατροπή στο Service της Εταιρείας μας, θα είναι διαθέσιμη μέσα στον Μάϊο, το δε κόστος της θα ανέρχεται στα € 199. Παράλληλα η DENON θα αρχίσει να αντικαθιστά τον AVR-X7200W με τον AVR-X7200WΑ που θα περιλαμβάνει την αναβάθμιση αυτή με την ανάλογη αύξηση της λιανικής του τιμής.
07/04/2015 Νέες τιμές Goldring
Στη σελίδα "Τιμοκατάλογοι Λιανικής" μπορείτε να ενημερωθείτε για τις νέες τιμές στα προϊόντα Goldring, που ισχύουν από 1ης Απριλίου.
04/03/2015 Παρελήφθη ο κορυφαίος AVR της DENON ο AVR-X7200!
Παρελήφθη και διατίθεται ο κορυφαίος AVR της DENON ο AVR-X7200! Η ναυαρχίδα των ραδιοενισχυτών της DENON με 9 κανάλια 150W το καθένα στα 8 ohms, 20Hz-20KHz, THD 0.05%. Διαθέτει Wi-Fi, Bluetooth, Dolby Atmos, αναβαθμίζεται σε Auro-3D (υποστηρίζοντας Auro 3D μέχρι 10.1 κανάλια), αναπαράγει DSD, AIFF, περιλαμβάνει Spotify Conect, υποστηρίζει και αναβαθμίζει βίντεο 4Κ Ultra HD μέχρι 60Hz και ανάλυση χρώματος 4:4:4. Επίσης διαθέτει το ποιό ακριβές σύστημα ηχητικής διόρθωσης χώρου το Audyssey MultEQ XT32/Sub EQ HT/LFC. Διαθέτει 8 εισόδους HDMI και 3 εξόδους. Περισσότερες πληροφορίες στα συνεργαζόμενα Καταστήματα
20/01/2015 Παραλήφθηκαν τα Envaya mini!

 Παραλήφθηκαν τα νέα φορητά ηχεία Bluetooth της DENON, τα  Envaya mini. Είναι αδιάβροχα φορητά ηχεία Bluetooth aptX, που παρέχουν ροή μουσικής από smart συσκευές ποιότητας CD! Εξοπλισμένα με 2 μεγάφωνα 40mm ευρέως φάσματος επιτυγχάνουν υψηλές εντάσεις και χαμηλή παραμόρφωση σε απολύτως προσιτή τιμή. Τα εξαιρετικά σχόλια για αυτά, στο μεγαλύτερο Αγγλικό site για gudgets μπορείτε να τα βρείτε παρακάτω:

http://www.pocket-lint.com/review/132339-denon-envaya-mini-review-massive-sound-from-mini-bluetooth-speaker

 

 

09/12/2014 Αναβάθμιση AURO-3D στους AVR-X της DENON
Από 1ης Δεκεμβρίου 2014 είναι δυνατόν να αναβαθμιστούν οι AVR-X4100 και AVR-X5200 με την καταπληκτική εφαρμογή AURO-3D, που με τα επιπλέον κανάλια ύψους και τον αντίστοιχο ψηφιακό αλγόριθμο επεξεργασίας, προσδίδει στις ακροάσεις σας την μοναδική αίσθηση τρισδιάστατου ήχου που σας περικυκλώνει από παντού.  Το κόστος της αναβάθμισης είναι €149 και πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο http://upgrade.denon.eu
20/10/2014 Βραβεία για την Q-Acoustics και την QED από το WHAT HI-FI?

Η Q-Acoustics ευρισκόμενη σε μία δημιουργική φάση παράγει προϊότα εξαιρετικής ακουστικής ποιότητα. Τελευταίο παράδειγμα αποτελεί το Soundbar 4, το οποίο απέσπασε το βραβείο BEST SOUNDBAR 2014, των κριτικών του γνωστού και καταξιωμένου Αγγλικού περιοδικού WHAT HI-FI?. Η ανίστοιχη διάκριση επενεμήθη επίσης στο νέο καλώδιο για ηχεία της QED το XT40 (BEST SPEAKER CABLE 2014). Στους πιο κάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε τις αναλυτικές κριτικές:

http://www.whathifi.com/awards/2014/soundbars-soundbases

 

01/08/2014 ΝΕΟΙ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΙ DENON
Από σήμερα, 1η Αυγούστου 2014 είναι σε ισχύ οι νέοι τιμακατάλογοι της DENON, που περιλαμβάνουν και τους νέους ραδιοενισχυτές της σειράς "Χ". Αξίζει να σημειωθεί ότι στα περισσότερα προιόντα έχουν μειωθεί οι τιμές. Δείτε τα στη σελίδα "ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ"
29/07/2014 Παρελήφθησαν οι νέοι Ραδιοενισχυτές της DENON!
Παρελήφθησαν και είναι διαθέσιμοι οι πρώτοι Ραδιοενισχυτές της DENON της σειράς -Χ, ο AVR-X1100 και ο AVR-X2100. Μπορείτε να δείτε την αναλυτική περιγραφή τους στη σελίδα της DENON στο site μας. Για την περίοδο μέχρι τις 20 Αυγούστου 2014 θα διατίθενται αποκλειστικά από τους επιλεγμένους Συνεργάτες μας Audio Show στον Πειραιά, Ωδές στη Καλλιθέα, Βενιέρης στη Πλ. Κάνιγγος και Περιστέρι και στο Sound Image στην Ιπποκράτους. Επίσης μέχρι αυτήν την ημερομηνία κάθε αγορά Ραδιοενισχυτή θα συνοδεύεται με δώρο ένα ζεύγος ακουστικών της DENON AHC-751 (Λ.Τ €160).
28/05/2014 Η DENON παρουσιάζει το CEOL Carino
Το CEOL Carino συνδέεται πανεύκολα στον υπολογιστή σας μέσω της θύρας USB για την τεράστια βελτίωση της ποιότητας ήχου. Επιπλέον το CEOL Carino διαθέτει συνδεσιμότητα Bluetooth για την αναπαραγωγή μουσικής από φορητές συσκευές (smart devices) ακόμα και όταν ο υπολογιστής σας είναι κλειστός. Πραγματικά, το CEOL Carino είναι το μόνο σύστημα ήχου που χρειάζεστε στο γραφείο σας, και όχι μόνο. Θα είναι διαθέσιμο μέσα στον Ιούνιο.
19/05/2014 Νέες χαμηλότερες τιμές στον AVR-4520 & AH-W150
Νέες, χαμηλότερες τιμές στον AVR-4520 (€ 2.179) και στα ακουστικά  AH-W150 (€ 99). Ισχύουν από σήμερα.
02/05/2014 Χαμηλότερες τιμές στους AVR τηε DENON
Νέες, σημαντικά χαμηλότερες τιμές στους AVR-X1000, 2000, 3000 και 4000. Μπορείτε να τις δείτε στην σελίδα ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΙ PDF-DENON
22/04/2014 Envaya – Το νέο Bluetooth φορητό ηχείο από την DENON
Επιτέλους ένα φορητό Bluetooth ηχείο υψηλής ποιότητας από τους ειδικούς του Hi-Fi, την DENON
Μία απίστευτα κομψή και βολική παρέα που περιλαμβάνει εξελιγμένη τεχνολογία για να δώσει αξιοσημείωτη ηχητική ποιότητα.
Απολαύστε το και ανακαλύψτε όλους τους λόγους που το Envaya σχεδιάστηκε για να σας κάνει ευτυχισμένους!
Δείτε το βιντεάκι στο youtube στην πιο κ΄στω διεύθυνση:  

http://www.youtube.com/watch?v=tXpQ0RfrIfE
02/04/2014 Χαμηλότερες τιμές σε προϊόντα DENON
Νέες χαμηλότερες τιμές σε προϊόντα DENON. Μπορείτε να τις δείτε στη σελίδα ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΛΙΑΝΙΚΗΣ.
14/01/2014 Νέες χαμηλότερες τιμές σε Ραδιοενισχυτές της DENON
Από σήμερα ισχύουν νέες χαμηλότερες τιμές στους ραδιονισχυτές της DENON AVR-X4000/3000/2000. Πληροφορίες μπορείτε να δείτε στη σχετική σελίδα του site μας με τους τιμοκαταλόγους σε PDF.
25/09/2013 Spotify και στην Ελλάδα!

 Οι κάτοχοι των διαδικτυακών συσκευών της DENON (AVR, Ceol, Cocoon κλπ) θα μπορούν πλέον να αξιοποιήσουν μία ακόμη δυνατότητά τους, το Spotify.

Αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα www.in.gr:

Η υπηρεσία διάθεσης μουσικής με τεχνολογία ροής Spotify επεκτείνεται σε 32 συνολικά χώρες, μετά την προσθήκη της Ελλάδας, της Τουρκίας της Αργεντινής και της Ταϊβάν στην λίστα των χωρών όπου ακούγεται από τις 24 Σεπτεμβρίου 2013.

Η υπηρεσία που έχει κατοχυρώσει τα δικαιώματα αναμετάδοσης με τεχνολογία streaming μέσω Ίντερνετ διατίθεται είτε δωρεάν με διαφημίσεις (Spotify Free) και περιορισμό στις ώρες αναπαραγωγής και παράκαμψης τραγουδιών (με διαφημιστικά μηνύματα σε laptop και desktop).

Επίσης, παρέχεται η συνδρομητική υπηρεσία Spotify Unlimited χωρίς διαφημίσεις, με συνδρομή 3,49 ευρώ το μήνα (σε desktop και laptop). Τέλος, υπάρχει η συνδρομή Spotify Premium, αντί 6,99 ευρώ το μήνα, για μουσική διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές (και φορητές), με δυνατότητα download για ακρόαση χωρίς σύνδεση στο Ίντερνετ όσο η συνδρομή του χρήστη παραμένει ενεργή.

Με συνδρομή Spotify Premium ο συνδρομητής μπορεί να κατεβάσει για ακρόαση εκτός σύνδεσης 3.333 τραγούδια από τον κατάλογο των 20 εκατομμυρίων τραγουδιών του Spotify για ακρόαση σε τηλέφωνο, tablet, computer, κ.λπ. Θα πρέπει ωστόσο να μπει στο Ίντερνετ από το app τουλάχιστον μια φορά ανά 30 ημέρες για να επιβεβαιωθεί ότι η συνδρομή του παραμένει ενεργή.

Δεν υπάρχει δυνατότητα εγγραφής των τραγουδιών που έγιναν download από το Spotify σε CD.

H υπηρεσία υποστηρίζει τον συγχρονισμό τραγουδιών στα παρακάτω φορμά αρχείων ήχου:
    .mp3
    .mp4
    .m4a
    .m4r
Τα .m4p υποστηρίζονται, είναι όμως συχνά προστατευμένα με λογισμικό DRM και δεν μπορούν να αναπαραχθούν από το Spotify -ωστόσο, η υπηρεσία θα αναζητήσει το τραγούδι στον δικό της κατάλογο.


17/09/2013 Απλά καλύτερος ήχος της τηλεόρασης σας με το Denon DHT-T100 TV Speaker Base
Οι σύγχρονες  τηλεοράσεις γίνονται όλο και πιο λεπτές λόγω των νέων τεχνολογιών.  Και παρ ότι η εικόνα βελτιώνεται συνέχεια, το μικρό πάχος της οθόνης δεν επιτρέπει στα αντίστοιχα πάχους ηχεία τους να αποδώσουν το βαθύ και στιβαρό μπάσο που απαιτείται για μια απολαυστική ακρόαση του ηχητικού υλικού.
Το πρόβλημα αυτό έλυσε η DENON, μία από τις μεγαλύτερες  κατασκευάστριες Εταιρίες προϊόντων Hi-Fi παγκοσμίως.
Χρησιμοποιώντας την τεράστια εμπειρία της και γνώση στο σχεδιασμό και κατασκευή υψηλής ποιότητας οπτικοακουστικών συσκευών, δημιούργησε το DHT-T100 Speaker Base. Η συσκευή αυτή τοποθετείται κάτω από την τηλεόραση, δέχεται βάρος μέχρι 27Kg και τις περισσότερες οθόνες μέχρι 50΄΄, έτσι παρέχει την ποιότητα που απαιτείται για την απόλαυση  ήχου εφάμιλλου  ενός ακριβού συστήματος αλλά σε πραγματικά προσιτή τιμή!
26/08/2013 DALI KUBIK FREE + EXTRA, EISA AWARD!!!
Για τέταρτη συνεχή χρονιά η DALI διακρίθηκε με το βραβείο EISA για το νέο της αυτοενισχυόμενο ασύρματο ηχείο, το KUBIK FREE + EXTRA!
Τα αυτοενισχυόμενα ηχεία Kubik Free συνδέονται ασύρματα με οποιαδήποτε Bluetooth πηγή ήχου και οι ενσωματωμένοι ενισχυτές παρέχουν έναν απίστευτα γλυκό ήχο.
Επίσης τα Kubik Free περιλαμβάνουν θύρα USB και ψηφιακή οπτική είσοδο που είναι ιδανική για τη σύνδεση της τηλεόρασή μας. Μια ειδική θύρα επιτρέπει στο Kubik Free να συνδεθεί παθητικά με ένα άλλο ηχείο που ονομάζεται Kubik Free Xtra, ενώ παρέχεται έξοδος υπογούφερ για να δημιουργήσουμε σύστημα 2.1 καναλιών.

Στο πιο κάτω video μπορείτε να το δείτε καθώς και κάποιες επι πλεόν λεπτομέρειες.
http://www.eisa.eu/award/9/european-wireless-speaker-system-2013-2014.html
24/07/2013 Νέες διακρίσεις για συσκευές της DENON

Το DBT-3313 Universal Blu-ray καθώς και ο κορυφαίος AV ραδιοενισχυτής της DENON ο AVR-4520, βραβεύθηκαν με την διάκριση Highly Recommended στις πρόσφατες αξιολογήσεις του AVForums. Τις σχετικές κριτικές μπορείτε να τις διαβάσετε στα παρακάτω links:

 http://www.avforums.com/reviews/Denon-DBT-3313-Universal-Blu-ray-Player-Review_567/Review.html

 http://www.avforums.com/reviews/Denon-AVR-4520-9-Channel-Audio-Video-Receiver-Review_568/Review.html

Οι διακρίσεις του AVForum απονέμονται αποκλειστικά σε προϊόντα που ανταποκρίνονται σε πολύ υψηλά κριτήρια δοκιμών και αποτελούν έτσι αντικειμενικούς δείκτες για το πόσο καλά πρέπει να αποδίδει μία συσκευή.

23/07/2013 Παρελήφθησαν τα νέα ηχεία της σειράς FAZON, τα MIKRO

Παρελήφθησαν τα νέα ηχεία της σειράς FAZON, τα MIKRO. Αποτελούν την τελευταία προσθήκη στην επιτυχημένη σειρά FAZON.

Είναι ένα ηχείο υψηλής αισθητικής, μικρού όγκου και εξαιρετικής ακουστικής όπως όλα τα ηχεία αυτής της σειράς.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν στερεοφωνικά ή να δημιουργήσουν ένα σύστημα 5.1, μικρού όγκου και ποιότητας ήχου που θα σας εκπλήξει.
Χαρακτηριστικά και εικόνες μπορείτε να δείτε στη σελίδα του Site,  Τιμοκατάλογοι PDF-DALI 

09/07/2013 Ακουστικά AHW150 PINK και Pink Ribbon Foundation!

Η  DENON σε συνεργασία με την Pink Ribbon Foundation  ( Ίδρυμα για την καταπολέμηση του καρκίνου του στήθους) αποφάσισε, για κάθε πώληση ακουστικού AHW150 PINK, να διαθέτει  €5 στο πιο πάνω  Ίδρυμα για τους σκοπούς του.

Η καμπάνια αυτή θα διαρκέσει μέχρι την 30η Νοεμβρίου 2013.

Πληροφορίες για το ακουστικό αυτό -bluetooth-μπορείτε να δείτε στη σελίδα 13 του τιμοκαταλόγου της DENON στη σχετική σελίδα του site μας (ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΙ PDF 2013)

03/07/2013 Παρελήφθη η νέα σειρά ηχείων της Q-Acoustics, τα Concept 20

The Concept 20
Το νέο ηχείο βάσης, υψηλών προδιαγραφών που στη πρώτη του δοκιμή στο μεγάλης κυκλοφορίας και εγκυρότητας περιοδικό "What H-Fi" απέσπασε 5 αστέρια, παρελήφθη και διατίθεται Στο πιο κάτω λινκ μπορείτε να δείτε αναλυτικά το τεστ:

http://www.whathifi.com/review/q-acoustics-concept-20

Επίσης μπορείτε να τα ακούσετε σε επιλεγμένους συνεργάτες μας.

05/06/2013 Παρελήφθησαν οι νέοι AVR της DENON

Παραλήφθηκε και διατίθεται η νέα σειρά των ραδιοενισχυτών της DENON (AVR-X500, AVR-X1000, AVR-X2000, AVR-X3000 και AVR-X4000). Περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά τους και τις δυνατότητες τους, μπορείτε να βρείτε στο Ελληνικό site της DENON καθώς και στους "ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ PDF"

04/06/2013 Νέες - χαμηλότερες τιμές στα Q -TV2 και Q -TV2X

Η νέα τιμή των Q-TV2 και Q-TV2X της Εταιρείας Q-Acoustics είναι €399,00. Είναι τα 2.1 συστήματα ήχου που προσαρμόζονται στις πλάτες των τηλεοράσεων από 30΄΄ έως 50΄΄και βελτιώνουν εντυπωσιακά την ποιότητα του ήχου τους. Το σύστημα περιλαμβάνει ενισχυτή 2x25W, ηχεία και υπογούφερ, τοποθετείται εύκολα και δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο παρακάτω link:

http://www.qacoustics.co.uk/qacoustics-qtvx-speakers.htm 

27/05/2013 5 Αστέρια για τον νέο AVR-X2000 από το What Hifi !!!

Δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει και το έγκριτο Αγγλικό περιοδικό What Hifi? τον βράβευσε με 5 αστέρια!

Πρόκειται για τον AVR-X2000 που η καλή του κατασκευή και οι προδιαγραφές του, το ευρύ φάσμα των διαδικτυακών του χαρακτηριστικών μαζί με τον έξοχα λεπτομερή και ποιοτικό του ήχο, συνέβαλαν για  την διάκριση αυτή σε AVR της DENON, για πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια, από το συγκεκριμένο περιοδικό.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο πιο κάτω link:

http://www.whathifi.com/review/denon-avr-x2000

22/05/2013 Νέοι σειρά Ραδιοενισχυτών DENON AVR-X (Ενημέρωση)
Και οι μεγαλύτεροι ενισχυτές της νέας σειράς της DENON AVR-X, οι AVR-X3000 και AVR-X4000 θα είναι διαθέσιμοι στην Ελλάδα στις αρχές Ιουνίου.
15/05/2013 Νέοι σειρά Ραδιοενισχυτών DENON AVR-X
Η εταιρία DENON, μια από της κορυφαίες κατασκευάστριες προϊόντων οικιακής ψυχαγωγίας υψηλής ποιότητας ,
παρουσιάζει την νέα σειρά των 3D AV ραδιοενισχυτών, την X Series. Οι νέοι ραδιοενισχυτές, ο AVR-X500, AVR-X1000 και ο AVR-X2000 υπόσχονται να δώσουν στους καταναλωτές ακόμα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης, φιλικότητας και λύσεις οικιακής ψυχαγωγίας για κάθε ανάγκη και δυνατότητα.
Αν και είναι δύσκολο κάθε χρόνο να εξελίσσεις νέα μοντέλα και να ξεπερνάς τις προηγούμενες επιτυχίες, η DENON τα καταφέρνει. Η νέα σειρά AVR-X είναι πράγματι συγκλονιστική. Γι αυτό άλλωστε και το όνομα τους - Xcellent performance & Xcellent usability - (εξαιρετική απόδοση και χρηστικότητα).
Τα νέα αυτά μοντέλα θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα τον Ιούνιο και περισσσότερες πληροφορίες θα δείτε στο Ελληνικό site της DENON τις επόμενες ημέρες
08/05/2013 Διάκριση για τα ακουστικά DENON AH-D7100!

Νέα σημαντική διάκριση για τα κορυφαία ακουστικά της DENON AH-D7100:

Ένα από τα ποιο έγκυρα Γερμανικά περιοδικά ήχου, το Area DVD, στο τελευταίο τεύχος του, του απονέμει τη διάκριση "MASTERPIECE" και το περιγράφει ως εξής:

"Ιδανικό για τους λάτρεις της μουσικής, το DENON AH-D7100, ακούγεται - πέραν κάθε μέτρησης - κυρίαρχο, ευχάριστο και λεπτομερές"

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο πιο κάτω link:

http://www.areadvd.de/hardware2013/denon_ah_d7100.shtml

09/04/2013 Χαμηλότερες τιμές σε ακουστικά DENON

Νέες - σημαντικά - χαμηλότερες τιμές σε αρκετά ακουστικά της DENON. Ενημερωθείτε στη σελίδα ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΙ PDF-DENON

01/04/2013 Νέα από την Q-Acoustics
Η Q-Acoustics επεκτείνει την σειρά της με νέα προϊόντα:

The Concept 20
Το νέο ηχείο βάσης, υψηλών προδιαγραφών που στη πρώτη του δοκιμή στο μεγάλης κυκλοφορίας και εγκυρότητας περιοδικό "What H-Fi" απέσπασε 5 αστέρια. Στο πιο κάτω λινκ μπορείτε να δείτε αναλυτικά το τεστ:
http://www.whathifi.com/review/q-acoustics-concept-20
Τον επόμενο μήνα θα είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα.

Q-Acoustics Install
Επίσης νέα σειρά εντοιχιζόμενων ηχείων σε άριστη σχέση ποιότητας - τιμής, με στρογγυλά ή τετράγωνα πλαίσια, σε μονοφωνικά (ζεύγη) ή στερεοφωνικά (τεμάχια), για εσωτερική - εξωτερική χρήση ή κήπους (σχέδιο βράχου) κλπ.
Λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στη Καρτέλλα  "Κατάλογοι PDF" Q-Acoustics.
26/03/2013 Η Vogels παρουσιάζει ένα μοναδικό εργαλείο επιλογής Βάσης για τηλεόραση

Η Vogels  συνεχώς  αναζητά τρόπους για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Στα πλαίσια αυτά δημιούργησε μία εφαρμογή για  να μπορείτε να επιλέξετε τη βάση που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Σε 6 απλά βήματα επιλέγοντας τη μάρκα, το μοντέλο, το μέγεθος της τηλεόρασης καθώς και το χώρο, την επιφάνεια τοποθέτησης και τις λειτουργίες που επιθυμείτε, η Vogels σας προτείνει όλες τις εναλλακτικές λύσεις από την τεράστια ποικιλία των προϊόντων που διαθέτει.

Ένα μοναδικό εργαλείο που μπορείτε να το δοκιμάσετε στην αρχική σελίδα του site της Vogels, www.vogels.com

19/02/2013 AVR4520 BEST BUY and REFERENCE STATUS
Νέες διακρίσεις για προϊόντα DENON. Αυτή τη φορά η ναυαρχίδα της σειράς των AV ενισχυτών της DENON, ο AVR4520 αποσπά 2 διακρίσεις - BEST BUY και REFERENCE STATUS - μετά από διεξοδική και εκτεταμένη  ανάλυση στο περιοδικό HOME CINEMA CHOICE μηνός Μαρτίου 2013. Η παρουσίαση ξεκινά ως εξής "Αυτό το κορυφαίο μοντέλο μπορεί να κοστίζει αρκετά χρήματα αλλά είναι ένας από τους ποιο ευέλικτους, πλήρως εξοπλισμένους και πανέξυπνα σχεδιασμένους AVRs που έχουν  ποτέ κατασκευαστεί..." και καταλήγει  " στην κατηγορία της τιμής του (αλλά και πέρα από αυτή)  ο AVR4520 είναι το απόλυτο αστέρι! Είναι ένα θαυμάσιο, πολυτάλαντο μηχάνημα το οποίο δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει. Αγοράστε το με σιγουριά!"
19/02/2013 5 Αστέρια για το CEOL Piccolo
Στο τεύχος Μαρτίου 2013 του έγκυρου περιοδικού WHAT HI-FI SOUND AND VISION, το μουσικό σύστημα της DENON Ceol Piccolo (DRA-N5) μετά από μία εκτεταμένη παρουσίαση  3 σελίδων, κερδίζει επάξια την διάκριση των 5 αστέρων. Οι συντάκτες του περιοδικού συνοψίζουν την κριτική τους με το ακόλουθο: "Για να το θέσουμε απλά, το Piccolo ισοδυναμεί με μια αξεπέραστη ακουστική εμπειρία , που για τους περισσότερους από εμάς είναι ότι καλύτερο ποτέ θα θέλαμε".
11/02/2013 Νέες - χαμηλότερες - τιμέςσε προϊόντα DENON!
Νέες χαμηλότερες τιμές στα μουσικά συστήματα της DENON  DSD500 (Cocoon) και DSD300 (Cocoon φορητό) καθώς και στο Blu Ray DBT-3313UD.Δείτε τις νέες τιμές στη σελίδα "Τιμοκατάλογοι PDF"
19/12/2012 Νέες προδιαγραφές για τις βάσεις Vogels σειρά Wall
Βελτιώθηκαν οι προδιαγραφές των βάσεων Vogels της σειράς Wall και συγκεκριμένα των Wall 11xx στις οποίες μπορούν να τοποθετηθούν τηλεοράσεις από 19-37' και των Wall 12xx που μπορούν να τοποθετηθούν από 32-55' αντίστοιχα. Λεπτομερείς προδιαγραφές μπορείτε να δείτε  στους Τιμοκαταλόγους PDF στη σχετική σελίδα του site μας.
14/12/2012 Serato DJ με το DENON DJ MC2000 demo

Δείτε στο παρακάτω link ένα ενδιαφέρον και κατατοπιστικό demo του κοντρόλερ της DENON MC2000 μέ το πρόγραμμα SERATO DJ

http://www.youtube.com/watch?v=LAOhgBj0FnE&feature=youtu.be

03/12/2012 Νέες -χαμηλότερες-τιμές σε DENON
Νέες - χαμηλότερες - τιμές στους ραδιοενισχυτές της DENON, AVR1513, AVR1713 & AVR2113 καθώς επίσης στον PMA520 και DCD520. Ρίξτε μια ματιά στους τιμοκαταλόγους στην  αντίστοιχη σελίδα του site μας.
29/10/2012 Νέες διακρίσεις για προϊόντα DENON
Για μία ακόμα χρονιά το έγκυρο περιοδικό WHAT Hi-Fi? βραβεύει το σύστημα της DENON DM39 με την διάκριση του καλύτερου προϊόντος στην κατηγορία του για το 2012 (What Hi-Fi? Sound and Vision Awards 2012). Πρόκειται για το μίνι σύστημα της DENON (Ραδιοενισχυτής, CD και ηχεία) με εξαιρετικό ήχο και σε πολύ προσιτή τιμή. Μπορείτε να το δείτε και να το ακούσετε στα συνεργαζόμενα Καταστήματα.
26/09/2012 Νέα μοντέλα βάσεων Vogels της σειράς "THIN"
Τρία νέα μοντέλα βάσεων της σειράς THIN προστέθηκαν στον τιμοκατάλογό μας. Είναι οι ΤΗΙΝ225, ΤΗΙΝ325 και η THIN345 ALPINE WHITE. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα των Τιμοκαταλόγων αε PDF στη κατηγορία VOGELS EVOLUTION
22/08/2012 Το Βραβείο EISA-BEST High End PRODUCT 2012-13 για την DALI
Και φέτος η DALI διακρίθηκε  με το αναγνωρισμένου κύρους Βραβείο EISA , BEST PRODUCT 2012-2013 στην κατηγορία High-End Audio, για το νέο κορυφαίο ηχείο της EPICON 8. Αυτή είναι μία εξαιρετική διάκριση για την Εταιρεία, δεδομένης της εμπειρίας και απιτητικότητας των Κριτών των Βραβείων EISA.
Η επιτροπή αιτιολόγησε την απόφασή της με αυτά τα λόγια: "Η Δανική εταιρεία DALI δεν είναι νέα στο high-end και η νέα της σειρά EPICON είναι πραγματικά επική. Ο ήχους τους είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακός, ευκρινής και ζεστός. Το εύρος της μουσικής σκηνής που δημιουργεί περιλαμβάνει μουσική λεπτομέρεια καλύπτοντας με χαρακτηριστική ευκολία τους πιο μεγάλους χώρους".
24/07/2012 Η εφαρμογή Android DENON Remote App. είναι διαθέσιμη!
Σπουδαία νέα για τους κατόχους Android συσκευών! Η εφαρμογή "DENON Remote App" έκδοση για Android είναι πλέον διαθέσιμη. Με τη συσκευή σας πηγαίνετε στο "Google Play" και ψάχνετε για το "DENON Remote App." και το εγκαθιστάτε. Η συγκεκριμένη εφαρμογή ισχύει μόνο για τους νέους AVRs  (1713, 2113, 1313, 3313) και για τις επερχόμενες δικτυακές συσκευές της DENON.
23/07/2012 Νέα σειρά ενισχυτών και CD της DENON
Οι διάδοχοι είναι εδώ!!! Η επιτυχημένη σειρά των Ενισχυτών και CD για τους λάτρεις του στερεοφωνικού ήχου είναι προ των πυλών. Με βελτιώσεις στη κατασκευή και στην ποιότητα του ήχου συνεχίζουν την μεγάλη παράδοση των hi-fi συσκευών της DENON, που απευθύνονται στους γνώστες του καλού ήχου. Οι PMA520AE-DCD520AE ήδη κυκλοφορούν ενώ οι μεγαλύτεροι PMA720AE & DCD720AE θα βρίσκονται εδώ εντός του Αυγούστου.
23/07/2012 Νέο Blu=Ray από την DENON
Η DENON συνεχίζει την παράδοση της κατασκευής επιτυχημένων συσκευών Blu-Ray με το νέο DBT-1713UD. Όπως και τα προηγούμενα είναι universal δηλ. υποστηρίζειι DVD, CD, Super Audio CD και  DVD-Audio. Κατασκευή εξαιρετικής ποιότητας για υψηλή απόδοση ήχου και εικόνας, τελείως αθόρυβο και με γρήγορη ανταπόκριση. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στο site μας www.denon-hifi.gr.
23/07/2012 Νέα σειρά Ραδιοενισχυτών AV της DENON
Η DENON, μία από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες προϊόντων υψηλής πιστότητας οικιακής ψυχαγωγίας, παρουσιάζει την νέα σειρά ραδιοενισχυτών AV. Αυτή αποτελείται από ραδιοενισχυτές εισαγωγικής (AVR1513, 1713), μεσαίας  (AVR2113, 2313) και υψηλής κατηγορίας (AVR3313).
Οι νέοι αυτοί ραδ/τές ήδη κυκλοφορούν στη χώρα μας (εκτός του AVR3313 που παραλαμβάνεται εντός του Ιουλίου) και ενσωματώνουν διαδικτυακή λειτουργικότητα, αναβαθμίσεις σήματος μέχρι 4Κ καθώς και τις δημοφιλείς εφαρμογές Air-Play, Flickr Photo streaming, vTuner internet radio, DENON Remote app.κλπ. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο site μας (www.denon-hifi.gr)  Εδώ μπορείτε να ρίξετε μιά ματιά στον AVR3313  http://youtu.be/f8FDfm42HlA
21/02/2012 Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ <<7000>> ΤΗΣ Q-ACOUSTICS

Η νέα σειρά της Q-Acoustics,  η 7000, είναι πλέον διαθέσιμη!!! Το 5.1 home cinema σύστημα αυτό έχει αποσπάσει άριστες κριτικές από το WHAT HI-FI?..."το καλύτερο σύστημα ηχείων που έχουμε δοκιμάσει ποτέ στα χρήματά του..." και το HOME CINEMA..."Εντυπωσιάστηκα από την δύναμη και το βάθος, θαρρείς πως πρόκειται για τεράστια ηχεία δαπέδου!..."

Πρόκειται για ένα σύστημα 5.1 ηχείων που αποτελείται από 4 δορυφόρους, ένα κεντρικό και ένα υπογούφερ και που περιλαμβάνει και τις επιτραπέζιες βάσεις. Διατίθεται σαν πακέτο αλλά και μεμονωμένα, σε άσπρο και μαύρο γυαλιστερό χρώμα (Hi Gloss).

Ρίξτε μια ματιά στο PDF.

15/02/2012 ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΒΑΣΕΩΝ ΤΟΙΧΟΥ ΤΗΣ VOGELS - WALL
Παρελήφθησαν οι βάσεις της νέας σειράς της VOGELS, οι WALL. Οι βάσεις αυτές καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα flat τηλεοράσεων από 17 έως 55 ίντσες, με μεγάλη λειτουργικότητα (σταθερές, με κλίση, με περιστροφή, με κλίση και περιστροφή κλπ) στην αξεπέραστη ποιότητα της VOGELS και σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στους ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ PDF στο σχετικό κουμπί.
08/02/2012 ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗΝ DENON!

Νέες τιμές στην DENON. Ρίξτε μία ματιά στη σελίδα "ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΛΙΑΝΙΚΗΣ" στην ετικέτα DENON.

01/02/2012 ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΟ "STOCK SITE" ΜΑΣ
Επισκευθείτε το Stock Site μας να δείτε τις προσφορές σε νέα προϊόντα (AVR ραδ/τής, Blu-Ray player και άλλα).
19/12/2011 Δωρεάν αναβάθμιση για το "AirPlay" μέχρι 31/3/2012
Η κορυφαία εταιρεία κατασκευής προϊόντων υψηλής ποιότητας  για οικιακή ψυχαγωγία, επεκτείνει την  δωρεάν την αναβάθμιση των δικτυακών της συσκευών με την εφαρμογή "AirPlay" μέχρι την 31η Μαρτίου 2012. Με αυτή την εφαρμογή οι κάτοχοι των δικτυακών συσκευών AVR-4311, AVR-3311, AVR-A100 και των συστημάτων CEOL και CEOL Noir θα μπορούν να απολαμβάνουν μουσική από την συλλογή τους iTunes, iPad, iPhone ή iPod touch. Υπενθυμίζουμε ότι το AirPlay είναι ήδη εγκατεστημένο σε όλες τις νέες -δικτυακές-συσκευές.
11/11/2011 Δύο ακόμα βραβεία για την Vogels!
Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε από την iF Product Desigh awards ότι δύο προϊόντα της Vogels απέσπασαν την τιμητική αυτή διάκριση για το 2012. Η universal θήκη για ταμπλέτες RingO και η βάση για LED τηλεοράσεις ΤΗΙΝ 345.
Έχοντας καθιερωθεί από το 1953 ο διαγωνισμός αυτός θεωρείται από τους σηματικότερους στο είδος του κάτι που αποδεικνύεται και απο τον αριθμό των υποψηφίων προϊόντων που ξεπερνά τις 11.000 ετησίως από 50 σχεδόν χώρες.
11/11/2011 Νέο Media Controller απο την DENON

Στις επόμενες εβδομάδες θα είναι διαθέσιμο το νέο Media Controller της DENON το MC3000. Αναλυτικές πληροφορίες θα υπάρξουν στις 18 Νοεμβρίου 2011 αλλά στο μεταξύ μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα video με τον DJ Cable που μιξάρει στο νέο αυτό μηχάνημα της DENON DJ:

http://www.youtube.com/watch?v=UjxbQKEZob8
03/10/2011 Τώρα το AirPlay για όλους δωρεάν!!!
Από 1ης Οκτωβρίου μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2011 η DENON, η κορυφαία εταιρεία κατασκευής προϊόντων υψηλής ποιότητας  για οικιακή ψυχαγωγία, παρέχει δωρεάν την αναβάθμιση των δικτυακών της συσκευών με την εφαρμογή "AirPlay". Με αυτή την εφαρμογή οι κάτοχοι των δικτυακών συσκευών AVR-4311, AVR-3311, AVR-A100 και των συστημάτων CEOL και CEOL Noir θα μπορούν να απολαμβάνουν μουσική από την συλλογή τους iTunes, iPad, iPhone ή iPod touch. Υπενθυμίζουμε ότι το AirPlay είναι ήδη εγκατεστημένο σε όλες τις νέες -δικτυακές-συσκευές.
22/09/2011 Το YouΤube στην TV σας εύκολα!!!
Τώρα οι κάτοχοι των Blu Ray DBP-2012UD και DBP-1611UD της DENON, αναβαθμίζοντας μέσω internet τις συσκευές τους με την εφαρμογή YouTube Leanback, θα μπορούν να παρακολουθούν πανεύκολα το YouTube στην τηλεόρασή τους! Η νέα αυτή αναβάθμιση διατίθεται δωρεάν. Επισκεφθείτε το http://www.youtube.com/t/leanback  για περισσότερες πληροφορίες.
20/09/2011 ΝΕΕΣ - ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ - ΤΙΜΕΣ ΣΤΙΣ THIN 305 & 315

Σημαντική μείωση της τιμής των βάσεων THIN 305 και THIN 315: Η τιμή λιανικής της πρώτης διαμορφώνεται στα € 89 (από €109) και της δεύτερης στα € 109 (από € 129).

Περιγραφή των προϊόντων αυτών μπορείτε να δείτε στους Τιμοκαταλόγους (PDF) στη σχετική σελίδα του site μας.

08/09/2011 Νέα σειρά βάσεων οροφής VOGELS, για προβολείς,

Η VOGELS, η κορυφαία εταιρεία κατασκευής βάσεων για οπτικοακουστικά συστήματα, παρουσιάζει τη νέα σειρά βάσεων οροφής για βιντεοπροβολείς. Τα νέα αυτά προϊόντα έρχονται να καλύψουν όλες τις ανάγκες στήριξης των προβολέων σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.

Στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμες μέσα στον Οκτώβριο.

Στο πιο κάτω link μπορείτε να παρακολουθήσετε από το YouTube μιά παρουσίασή τους:

http://www.youtube.com/watch?v=7TZYh4kSjPU
07/09/2011 Νέα πρωτοποριακή συσκευή της DENON

Σε λίγες ημέρες θα παραληφθεί η νέα συσκευή της DENON DNP-720AE.

Ο DNP-720AE είναι ένας δικτυακός δέκτης πολυμέσων που σε συνεργασία με το ηχητικό σας σύστημα, σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε ιντερνετικό ραδιόφωνο, ραδιόφωνο FM/AM καθώς και να αναπαράγετε ποικιλία μουσικών αρχείων από το iPad, iPhone, iPod touch καθώς και από την μουσική βιβλιοθήκη iTunes ή του υπολογιστή σας.

Στη πιο κάτω διεύθυνση του YouTube μπορείτε να παρακολουθήσετε μία απολαυστική μουσική παρουσίαση της συσκευής!

http://www.youtube.com/denoneurope#p/u/0/yoXUtWbba-k

 

27/07/2011 ΑΝAΒΑΘΜΙΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ AVC-A1HDA/AVP-A1HDA + 3D

Όπως είναι γνωστό, η DENON πρόκειται να αναβαθμίσει τις κορυφαίες A/V συσκευές AVC-A1HDA/AVP-A1HDA (Audyssey MultEQ XT32, DSX, DOLBY PLIIz, 3D κλπ).

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες ή να είστε οι πρώτοι που θα ενημερωθείτε για τις επερχόμενες αλλαγές, επισκεφθείτε  την ιστοσελίδα  http://denon.eu/3D-edition/en και προεγγραφείτε.

 


   
 

28/06/2011 Νέα σειρά ηχείων από την DALI

Η DALI παρουσιάζει μία νέα σειρά ηχείων υψηλής ποιότητας και προσιτής τιμής, την ZENSOR, στην οποία ενσωματώνεται η τεχνογνωσία των ακριβών της σειρών και ο μοντέρνος compact σχεδιασμός, σε τιμές πραγματικά εκπληκτικές. Η σειρά αποτελείται από 2 ηχεία δαπέδου, τα ZENSOR 5 και 7, ένα βάσης, το ZENSOR 1, ένα κεντρικό το ZENSOR VOKAL και ένα υπογούφερ το SUB E-12F. Ήδη έχουν παραληφθεί και διατίθενται το 5, το 1 και το κεντρικό και τον Ιούλιο θα κυκλοφορήσουν τα υπόλοιπα.

Στή πρώτη του παρουσίαση στο Αγγλικό περιοδικό WHAT HI-FI? απέσπασε  5 αστέρια.

Μπορείται να δείτε την σειρά ZENSOR στην παρουσίαση PDF. Επίσης μπορείτε να δείτε και τις τιμές τους στον αντίστοιχο τιμοκατάλογο της DALI.

27/06/2011 ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ DENON
Από 1ης Ιουλίου 2011 θα ισχύουν νέες τιμές στα επαγγελματικά μηχανήματα της DENON. Συμβουλευτείτε τον σχετικό τιμοκατάλογο PDF.
16/06/2011 Νέα σειρά ραδιοενισχυτών της DENON

Με χαρά μας σας ενημερώνουμε για την κυκλοφορία των νέων AVR ενισχυτών της DENON για το 2011-2012.

Οι δύο πρώτοι της σειράς, ο AVR-1312 & AVR-1612 κυκλοφορούν ήδη. Οι AVR-1912 & AVR-3312 θα παραληφθούν τον Ιούλιο ενώ ο AVR-2312 εντός του Σεπτεμβρίου. Οι μεγαλύτεροι της σειράς (AVR-4311 & AVR-4810) δεν θα αντικατασταθούν φέτος και θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν.          

Σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με την προηγούμενη σειρά είναι εκτός των άλλων οι διαδικτυακές δυνατότητες και η ενσωμάτωση του AirPlay από τον        AVR-1912 και πάνω, το οποίο σε συνεργασία με το iTunes και συμβατές συσκευές (PC, Mac, Smartphones κλπ) επιτρέπει την  μεταφορά μουσικών αρχείων. Φυσικά υποστηρίζουν σύνδεση με iPod, iPhone και iPad.

Πιο κάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε μία πολύ ωραία μουσική παρουσίαση του AVR1912.

27/04/2011 DENON DBP2012UD UNIVERSAL 3D BLU-RAY PLAYER

Διατίθεται ήδη το νέο Universal 3D Blu-Ray player της Denon, το DBP2012UD, με το οποίο μπορείτε να απολαύσετε όχι μόνο εξαιρετικής ποιότητας ήχο και εικόνα από δισκάκια Blu-Ray αλλά και από SACD και DVD Audio. Επιπλέον μπορείτε να αναπαράγετε αρχεία μουσικής, φωτογραφιών και video από το PC σας καθώς και περιεχόμενο από το διαδίκτυο όπως το YouTube.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε σε καταστήματα ήχου και εικόνας ή στο τηλέφωνο της εταρείας μας, 210 9601071

21/03/2011 ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ STOCK SITE ΜΑΣ!!! ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Στο stock site μας θα βρείτε νέες προσφορές σε ηχεία DALI των σειρών IKON, HELICON και SUITE. Σχεδόν όλα είναι σε άριστη κατάσταση (σφραγισμένα στα κουτιά τους). Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@kinotechniki.gr ή στο τηλ. 210 9601071 εργάσιμες ώρες.
11/03/2011 ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ DENON

Μετά από κλήρωση που έγινε στα γραφεία μας, οι τυχεροί του Διαγωνισμού είναι οι εξής:

1ο δώρο: AVR-A100

ΠΑΛΜΟΥ ΜΑΡΙΑ

2ο δώρο: DHT-FS3 X-Space Surround σύστημα

ΝΑΧΜΙΑΣ ΣΑΜΟΥΗΛ

3ο δώρο: S-32 μουσικό σύστημα με ασύρματο δίκτυο

ΣΠΥΡΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

4ο δώρο: ακουστικά AH-D501

ΒΕΡΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΑΛΟΥΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΠΟΥΛΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΜΕΚΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΥΡΟΥΝΑΚΗ ΛΥΔΙΑ

ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΡΙΤΣ ΝΤΑΒΟΡ

ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΟΜΑΡΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

Παρακαλούνται οι νικητές νε επικοινωνήσουν με τα γραφεία μας (210-9601071) για την παραλαβή των δώρων τους.


17/02/2011 ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΗΣ DENON
Η DENON, μία απο τις σημαντικότερες Εταιρείες κατασκευής προϊόντων οικιακής ψυχαγωγίας, ανακοίνωσε ότι θα δώσει την δυνατότητα στους κατόχους των κορυφαίων AVC-A1HDA και AVP-A1HDA να τους αναβαθμίσουν. Η αναβάθμιση αυτή περιλαμβάνει 3D, Audyssey MultEQ XT32, Audyssey DSX, Dolby PLIIz και προγραμματίζεται για το φθινόπωρο. Επειδή απαιτείται και αντικατάσταση υλικών, θα γίνεται στο service  της Εταιρείας μας. Αυτή είναι η 4η σημαντική αναβάθμιση που προσφέρει η DENON στους κατόχους των High End συσκευών της και υπογραμμίζει την συνέπεια της Εταιρείας στις δεσμεύσεις της, ότι θα παρέχει στους πελάτες της όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις και δυνατότητες. Περισσότερες πληροφορίες και τιμές θα ανακοινωθούν σύντομα.
17/02/2011 ΝΕΑ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΑ ΗΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ INAKUSTIK
Η γνωστή για τα εξαιρετικής ποιότητας καλώδια και αξεσουάρ Γερμανική εταιρεία inakustik, διευρύνει την σειρά των προϊόντων της με δύο μοντέλα εντοιχιζόμενων ηχείων. Το Ambientone Q1 για τοίχο και το Ambientone R1 για οροφή. Και τα δύο αποτελούν άριστη λύση για οικιακή ή επαγγελματική χρήση σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο τιμοκατάλογο της inakustik στη σελ.9
17/02/2011 ΝΕΑ - ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ - ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ TWISTDOCK
Η επιτυχημένη βάση για το PS3 της Vogels, το TwisDock, και τα περιφερειακά του, διατίθενται πλέον σε χαμηλότερη τιμή. Η λιανική τιμή με ΦΠΑ του TwisDock διαμορφώνεται σε €60 (από €85) και των καλωδίων επέκτασης και Hub HDMI σε €20 (από €30). Περιγραφή και εινόνες μπορείτε να δείτε με ένα "κλικ" στους τιμοκαταλόγους λιανικής στη κατηγορία Vogels Evolution, σελ. 4
11/02/2011 HDMI High Speed με Ethernet
Είναι διαθέσιμα τα νέα καλώδια HDMI High Speed της Inakustik. Υποστηρίζουν HD μέχρι 2160p, 3-D, 4K, Ethernet κλπ. σε τέσσερις κατηγορίες ποιότητας. Μπορείτε να τα δείτε στη σελίδα 5 του σχετικού τιμοκαταλόγου. Κάντε κλικ στο εικονίδιο "ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΛΙΑΝΙΚΗΣ"
07/01/2011 ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ DBP-1611UD ΣΕ 3D
Από σήμερα Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011 είναι δυνατή η αναβάθμιση του Blu-Ray player DBP-1611UD μέσω internet. Με την αναβάθμιση αυτή  γίνεται πλήρως συμβατό με περιεχόμενο 3D. Συνδέοντας το 1611 στο internet παίρνετε μία ένδειξη αναβάθμισης και μπορείτε να ξεκινήστε την διαδικασία αμέσως. Η αναβάθμιση διαρκεί περίπου 15 λεπτά.
01/12/2010 Δικτυακές λειτουργίες του AVR3311-Video

Στη πιο κάτω διεύθυνση μπορείτε να βρείτε ένα θαυμάσιο επεξηγηματικό video-στα Αγγλικά-για τις δικτυακές λειτουργίες του AVR3311 συμπεριλαμβανομένων των RemoteApp και Airplay: