Κινοτεχνική Αντιπρόσωποι Εισαγωγεςίς ήχος εικόνα προβολείς ενισχυτές εγκαταστάσεις home cinema ηχεία Denon Vogel's Dali Euroshine in-akustik

 

Εταιρικό προφίλ

ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ είσοδος κτιρίου

H ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ ιδρύθηκε το 1971 στη Θεσσαλονίκη με αντικείμενο εργασιών την αντιπροσώπευση και εμπορία προϊόντων ήχου και εικόνας. Από τότε και μέχρι σήμερα κατάφερε να αναπτυχθεί και να κατακτήσει ένα σημαντικό μερίδιο της αγοράς των οπτικοακουστικών συστημάτων. Αντιπροσωπεύει μεγάλους οίκους, αναγνωρισμένους παγκοσμίως όπως η DENON, VOGEL’S, DALI, Q-ACOUSTICS, QED και δίνει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων που εισάγει και στην υποστήριξη και ικανοποίηση των πελατών της.

ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ studio

Το εμπορικό δίκτυο της εταιρείας περιλαμβάνει περισσότερα από 500 συνεργαζόμενα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα, μαζί με τα καταστήματα μεγάλων αλυσίδων.

Στην έδρα της εταιρείας που είναι στη Γλυφάδα, στα ιδιόκτητα κτίρια της επί της οδού Πύργου 14, λειτουργεί έκθεση για το κοινό, καθώς και studio για ακροάσεις. Επίσης υπάρχει εκεί και οργανωμένο service για τις συσκευές που αντιπροσωπεύει.