Κινοτεχνική Αντιπρόσωποι Εισαγωγεςίς ήχος εικόνα προβολείς ενισχυτές εγκαταστάσεις home cinema ηχεία Denon Vogel's Dali Euroshine in-akustik

 

Vogel´s

Decore Image Denon Για πάνω από 30 χρόνια η Vogel´s παράγει βάσεις και δημιουργεί λύσεις στήριξης οπτικοακουστικών συστημάτων, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών.

Σήμερα η Vogel´s κατέχει ηγετική θέση στη συγκεκριμένη αγορά στην Ευρώπη και διαθέτει ένα δίκτυο διανομής που εξαπλώνεται παγκοσμίως και περιλαμβάνει μία τεράστια γκάμα επαγγελματιών προϊόντων. Θεωρείται δε μία από τις πιο υπεύθυνες και γνωστές εταιρίες στο χώρο της. Η σε βάθος γνώση του αντικειμένου και η εμπειρία, της δίνουν τη δυνατότητα να παράγει συνεχώς εξαιρετικά και καινοτόμα προϊόντα και την ικανότητα να συνδυάζει στα προϊόντα αυτά, την άριστη ποιότητα, την εργονομία, την αντοχή και πάνω απ’ όλα την αισθητική..

Με τις νέες σειρές της όπως η 8000, η Physix και η Thin Series –ειδική για τις Led τηλεοράσεις- καθώς και με τα νέα πρωτοποριακά της προϊόντα όπως το Twist Dock –βάση για το PS3- και τα Monitor Desk Mount, η εταιρεία αποδεικνύει την ικανότητά της να στηρίζει τον σχεδιασμό τους στις τελευταίες εξελίξεις της βιομηχανίας των οπτικοακουστικών συστημάτων συνδυάζοντας την άριστη ποιότητα, την εργονομία, την αντοχή και πάνω απ' όλα την αισθητική.

Κάντε κλικ εδώ, να βρείτε ποιες βάσεις Vogels ταιριάζουν στη δική σας τηλεόραση.

Επισκεφτείτε το site της Vogel´s